Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hur gör ni med organiserade aktiviteter?

Skrivet av Mamsen
Vår dotter är 4 1/2 år och har efter sommaren börjat på barndans 1 gång i veckan (45 minuter) tillsammans med en kompis från dagis.

De har gått 4 ggr, efter 3 ggr skulle man betala resten av avgiften eller hoppa av. Vår dotter hävdade bestämt att hon ville fortsätta vilket vi inte hade nåt emot.
Men nu har hon börjat ångra sig och säga att hon inte vill gå mer. Hon har inte angett nåt skäl utan bara att hon inte vill. Kompisen går dit med glädje.

Visst förstår vi att 4-åringar kan ändra sig lite hit och dit, men jag undrar lite hur mycket vi ska peppa henne att fortsätta. Vi vill ju inte tvinga henne till nåt hon inte vill, men samtidigt känns det viktigt att inte bara påbörja nåt (och betala för) för att sen sluta för att man inte har lust. Eller är det för tdigt att tänka så? Hur skulle ni göra ?

Svar på tråden: Hur gör ni med organiserade aktiviteter?

min tjej

gjorde oxo så. Vi tillät henne hoppa av dansen trots att vi betalat men sen när hon nästa gång ville sluta på nästa grej sa vi nej och satte oss ner och pratade om att allt inte är kul jämt etc etc. Inget kul oim de sätter det i system även om de är små.
Skrivet av    Qanna

Artiklar från Familjeliv