Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Och nu ska jag se Sideways

Skrivet av Emma - mer glitter!
Får väl se om den är så bra som ni säger. :-)
Svar på tråden: Och nu ska jag se Sideways

Väntar med spänning! *imt*

Skrivet av    annasthlm

Nu har jag sett klart den

Och hmmm, inte så imponerad. Visst, välskriven och välspelad, och den hade definitivt sina höjdpunkter. Men inte mer än så. Kändes lite för mycket Woody Allen för mig, med det sofistikerade författarlivet med vinprovningar och jazzmusik i bakgrunden hela tiden.
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Nej vad trist

att du inte gillade den så mycket. En av mina favoriter också faktiskt. Gillar karaktären Miles mycket. Jag har personligen inte mycket till övers för varken vin eller vinprovningar, så den delen kunde jag varit utan. Men den var väl mest för att visa att Miles hade passion i sig :-) Och jag gillar Woody Allen också *s* Absolut inte allt, han har ju spottat ur sig så mycket film genom åren, men älskar \"Annie Hall\" t ex. Haha, nu tappar du tron alldeles på min filmsmak *asg*
Skrivet av    Evie

:-)

Synd att du inte blev imponerad. Kan hålla med om Woody Allen-känslan emellanåt (mycket bra beskrivning!), och jag kan ha svårt för Mr Allen. Men den här filmen var mycket mer för mig. Som sagt, ju mer jag tänker på den, ja, desto mer gillar jag den. Nåja, det var kul att höra vad du tyckte om den :-)
Skrivet av    annasthlm

Artiklar från Familjeliv