Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ovarsam läkare, fortsättning.

Skrivet av Anonym
Var till BVC med sonen igår. En ny läkare tittade på sonen och bode hon och BVC sköterskan är övertygade om att han inte kommer att få några men av den andra doktorns behandling av snoppen.
Jag frågade om jag skulle anmäla läkaren och det var upp till mig om jag ville, men BVC sköterskan avrådde mig ifrån det. Dels för att hon var så övertygad att sonen inte kommer att få några men och dels att läkaren inte kommer att drabbas så hårt i slut ändan. Men hon skulle prata med honom om det han gjorde mot min son.
Svar på tråden: Ovarsam läkare, fortsättning.

Rent principiellt

så borde han bli anmäld, det kvittar om skadorna inte är så stora. Allt handlar ju inte heller om vad som syns, man kan ju ge mer psykiska skador. Frågar mig om detta är något han \"bara\" gör på spädisar eller rutin på alla barn vid hälsoundersökningar. Ett litet tillägg: Personligen så skulle jag se det som ett rent övergrepp. Det är lite perverst och undersökningen uppfyllde ju ingen funktion. Så om du orkar, ANMÄL!
Skrivet av    Lilla Lisa & Melvin

instämmer helt och fullt

tack och lov blir det inga bestående fysiska men för din son men nästa kanske inta har samma tur. om du kä\'nner att du orkar så anmäl honom. vi finns här och stöttar dig kram
Skrivet av    Susanna_Oscar_bf27/1

Instämmer med dem ovan

Tycker det är för jävligt att en läkare gör på det sättet! Jag tycker ändå att de borde gett dig en bättre förklaring till varför han gjorde som han gjorde... Finns det ingen logisk förklaring skulle jag också se det som ett övergrepp och då ska det absolut anmälas!!!
Skrivet av    Helena med Lee 050721

Jag håller också med!

Jag tycker defenitivt att du ska anmäla honom, det kanske hindrar honom från att göra samma sak mot någon annan. Han verkar inte ha något vidare bra handlag, och bristande kunskaper om barns anatomi. Jag tror att en anmälan skulle öppna ögonen på honom, på ett mer effektivt sätt än om bara bvc-syrran pratar med honom. Hans undersökning eller vad man ska kalla det skadade ditt barn. Lycka Till!!
Skrivet av    Anna

Instämmer

Jag skulle anmäla, är fortfarande så arg pga det han gjorde mot din son att jag vill nästan anmäla fanskapet själv. Och som lilla Lisa skriver, är det hela lite perverst tycker jag också.
Skrivet av    stardust och Tomas på Island

Artiklar från Familjeliv