Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ringu och The Ring

Skrivet av Bea m. V & H
Såg jag igår. Tycker alla sagt att de är så hemska och blev lite besviken på skräckdelen. Visst hoppade jag till någon gång då och då men den där krypande känslan i ryggraden jag gillar infann sig aldrig. Filmerna var dock bra båda två tycker jag.

Eller har jag blivit totalt avtrubbad gällande skräck.
Svar på tråden: Ringu och The Ring

Håller med dig!

Blev också ganska besviken på skräckbiten, men som du skriver så har man kanske blivit härdad genom åren som gått. Filmerna tyckte jag däremot inte om.
Skrivet av    Olivia

Håller mmed

om the ring. Men den andra har jag inte sett, vad är det för en film?
Skrivet av    Marie_AOA

Samma film

Men det japanska originalet. JAg och en kompis såg först originalfilmen och sen den amerikanska remaken.
Skrivet av    Bea m. V & H

näe...

är det inte ringu som är trean? the ring ett the ring 2 o ringu 0 birthday? eller menade hon att hon sett samam film men en japansk version o en amerikansk? jag har i alla fall trean hemma o den heter ringu (men med 0 o birthday efter)
Skrivet av    gladmymlan m tre

Aha ok

Jag har sett The ring. Visste inte att den hade två namn. :-)
Skrivet av    Marie_AOA

Rörigt värre

The ring som är den amerikanska versionen är ringu plus lite från ringu 0 och ringu 2. De kom i ordningen ringu, ringu 2 och ringu 0. Sen kom The Ring.
Skrivet av    Bea m. V & H

Inte två namn!

Som många skräckisar nuförtiden så görs det först en bra japansk film, och sedan gör amerikanerna en dålig kopia, för att de inte hinner läsa texten. *s* Ringu är det japanska originalet, The Ring är den amerikanska remaken. Sedan har det kommit flera delar, både i Japan och USA.
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Amerikanerna

kan tydligen inte se andra filmer än de på just amerikanska. Jobbigt att läsa text juuu! :-P Många franska filmer har ju också gjorts om för just amerikanerna... *suck* Ibland blir man lite matt.
Skrivet av    annasthlm

lite mer info.

Komplett ordning: Ringu: Kanzen-ban (1995) (TV) Ringu 1998 Rasen (1998) (forsätter precis där Ringu slutar) (The) Ring Virus 1999 (Koreansk remake av Ringu) Ringu 2 (1999) Ringu 0: Bâsudei (2000) The Ring (2002) (amerikanska remaken) The Ring Two (2005)
Skrivet av    Sadako

Då har man att se då

Har ju bara avverkat 2 av dem än så länge.
Skrivet av    Bea m. V & H

jo

Det är lite svårt att få tag i vissa av dem. TV-serien har jag ännu inte sett som köp med textning. De andra är enklare att få tag på. Den koreanska remaken är inte värd att se. Den är otroligt nog sämre än den amerikanska. :) Det finns en bok som allt baseras på som tydligen skall vara ruskigt läskig. Ring (bok) ISBN: 1932234004 Författare: Koji Suzuki
Skrivet av    Sadako

Artiklar från Familjeliv