Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

nu så.

Skrivet av Emmie
är det dags igen! Tindra blir storasyster i mars. =D Känns lite avlägset än men o så härligt att få vara med om ett till barn. Jag har kikat lite här och sett masssor av nya ansikten! Spännande. Själv har jag varit utan bredband i över fyra månader så jag är ouppdaterad. =/ Finns det någon mer som tänker/måste vänta lika länge som jag härinne?
Svar på tråden: nu så.

GRATTIS!

ÅH så spännande! För jag antar att det planeras för ännu en hemmaförlossning igen?? =) GRATTIS och ta hand om er!! =) // Mona
Skrivet av    Mona

Tack..

Självklart! Finns det något annat alternativ? *ler stort*
Skrivet av    Emmie

Stort grattis!

Ett litet tag tillhörde vi samma ankomstgrupp men jag fick ju tyvärr missfall. Jag är jätteglad för din/er skull, en liten bebbe till :) Häftigt att få planera en ny hemförlossning!
Skrivet av    Challis med Irmelin 030516

Grattis...

...jag har väntat och längtat en halv graviditet redan på mitt tredje barn. En graviditet fylld av trista graviditetsbesvär som jag verkligen inte känner igen sedan tidigare. Barnet verkar må förträffligt och jag hoppas på en \"hemfödsel\" runt jul, fast inte riktigt hemma...Då vi flyttat till Skåne och mina barnmorskor bor i Sthlm har vi bestämt oss för att resa upp och föda där. I lånad lgh där vi känner oss mkt hemma! Lite märkligt att så här tredje gången komma underfund med att det är inte hemma i sig som är viktigast för mig, utan tryggheten och lyxen att ha barnmorska vid min sida som jag känner. Med henne skulle jag nog kunna föda var som helst.... Lycka till och hoppas du får må jättebra under graviditeten!
Skrivet av    Anna Teresia bf jul-05

Hej!

Stort tack! Vad roligt att \"se\" dig igen Challis. Tack för dina fina ord, de värmer. Själv tyckte jag att det var lite tidigt redan men nu längtar jag. Vi hade ju inga planer på syskon än. Vad tråkigt med mf.. Hur känns det nu? Hoppas ni har det bra hela familjen! Irmelin är väl en riktigt stor tjej nu. Jag blir riktigt imponerad av hur fort barnen utvecklas. De är fantastiska våra små barn. Underbara finurliga små upptäckare. Må så gott så syns vi!
Skrivet av    Emmie

Tack

så mycket! Vad ansträngande med besvärlig graviditet. Jag hoppas det ger med sig! Åh, vad skönt det är att ha en inneboende trygghet. Så känner jag med. Jag skulle gladeligen kunna föda vartsomhelst bara jag får göra det själv. (MEN rinnande vatten är ju skönt att ha.. haha) Jag tror det är känslan som är viktig. Vi hade bara bott i vårt hus 7 dagar när T kom. =D Jag får önska dig lycka till med graviditeten och planerna!
Skrivet av    Emmie

Härligt!

Stort grattis! Det är verkligen underbart med syskon! När jag väntade Felix förberedde jag mig på att gå in i \"dimman\" ett tag...tänkte att det nog skulle bli rätt jobbigt med 2 små...och visst är det väl det ibland men oftast är det bara så roligt och mysigt och när man ser vilken glädje dom har av varandra ja då vill jag bara ha fler =) Hoppas att du mår bra och kan njuta av din graviditet!
Skrivet av    Anna m. Martin & Felix

Grattis!

Vad roligt med en bebbe och en hemfödsel till!
Skrivet av    Anna med Abbe

Grattis!

Vad roligt! Och med en hemfödsel i \"bagaget\" så har du ju de allra bästa förutsättningarna för att göra det ännu mer perfekt den här gången! :-)
Skrivet av    Anonym

Ett jättegrattis...

vad kul. Det har ju bara gått tre månader sedan Sturebror kom till oss, men jag är redas sugen på en trea :-) Får se om vi har turen med oss att berikas med ytterligare ett barn i framtiden. Kul att du har allt underbara framför dig. Blir det samma barnmorskor som förra gången? Kram Cecilia
Skrivet av    Buscilla med Svea & Sture

tacktack

jo det blir nog bra. Jag har så mycket funderingar just nu bara på hur det ska bli bäst med allt. T är ju bara två och inte redo att släppa allt som har med mamma att göra så jag tänker mycket kring att inte tvinga henne in i någon \"stor\" stämpel. Hon har ju sin anknytningsperiod fortfarande. Tack för lyckönskningarna. Hur gjorde ni med storebror föresten när lillasyskonet föddes? Var han med? Hur reagerade han i så fall?
Skrivet av    Emmie

Mmm..

och du väntar med förstår jag av ditt nick. Härligt! Långt kvar?
Skrivet av    Emmie

Om det var så..

Det kan ju inte bli mer perfekt så jag får bara hoppas det blir lika bra jag. *ler*
Skrivet av    Emmie

Oj..

Redan sugen? Tack så mycket. Det blir nog underbart, det tror jag. Vi hade ingen bm första gången så ja, det blir samma bm denna gång. =D Föder bäst själv jag. Barn är verkligen en berikning, det var rätt ord det. Kram tillbaka!
Skrivet av    Emmie

Det är tufft

fortfarande efter mf:et. Jag blöder fortfarande och har kramper till och från :( Fick mf i 13 veckan så det känns jobbigt att ha \"missat\" så mycket tid, vi planerade ju att få ett vårbarn. Irmelin pratar oavbrutet när hon är vaken :0) Ja, det går fort med dom. Hoppas ni alla mår bra! Kramar
Skrivet av    Challis med Irmelin 030516

Åh, Challis..

Vad tråkigt att behöva gå så långt! Jag har haft ett (tidigare) mf och det var nog så jobbigt. Tänker på Er, såren bleknar ju med tiden med det är föga tröst. Jag brukar försöka se en mening, även om det känns väldigt svårt ibland. Tindra bubblar också en massor, det ger verkligen livskvalitet att lyssna och inspireras! =D Kramar från mig. Må så gott alla tre och hoppas du mår bättre snart!
Skrivet av    Emmie

Inte så långt

bara två veckor till bf och sen tar det väl någon vecka till innan bebis vill komma ut. Vi har väntat på den här lilla busen i flera år nu så det känns helt overkligt och alldeles fantastiskt att det äntligen är dags.
Skrivet av    Anna med Abbe

ja..

jag såg ovanför att du har bf 7 oktober. Vad spännande! Jag tänkte fråga ngt. Är läkarkontrollen alltid så \"sent\" innan bf? Tänk om de säger nej då då och man inte har möjlighet att bet. bm själv, då har man ju bara två veckor på sig att \"ställa om\"? Inte för att de ska säga nej menar jag, jag bara tyckte att det var så dåligt att inte bli \"godkänd\" (tänk vilka sjuka begrepp det finns) förens 2 v innan. Tänker på dig imorgon, hoppas de är trevliga och proffessionella som sagt! =D
Skrivet av    Emmie

Egentligen

är det vi som är sent ute, inte vården. Vi bestämde oss inte slutligt förrän ganska nyligen och så har det dragit ut på tiden av olika orsaker, bland annat flytt, bröllop och att hem-bm har en kass telefonsvarare och inte har hört våra meddelanden. Hur som helst så får vi inget bidrag eftersom vi 1) bor i Malmö och det inte finns bidrag till hemförlossning här, och 2) att det är första barnet så vi hade inte fått bidrag oavsett om vi hade bott på rätt ställe. Vi är helt inställda på att betala ur egen ficka och tycker att det känns okej. Läkarkontrollen är alltså helt för vår egen skull, för att vi och bm ska veta att inget är på tok. Tack för lyckönskningen, jag rapporterar sen hur det har gått!
Skrivet av    Anna med Abbe

Åh..

Då är jag med. Har ingen koll på det där med läkarkontroll. Får höra mer sen då. =)
Skrivet av    Emmie

Artiklar från Familjeliv