Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Första VAB dagen

Skrivet av Jool
Alva är jättesjuk, bara kräks och har över 40 graders feber. Min stackars stumpa är alldeles utslagen. Nu sover hon, men innan bara grät hon. Fast hon tystnade när jag sjöng för henne och när jag slutade så ville hon höra mer. Hon måste verkligen vara sjuk för annars brukar hon hålla för öronen när jag sjunger :-)

Hon är så söt för mitt i tårarna sa hon "mamma, pappa, Alva älskar"
Svar på tråden: Första VAB dagen

Ååååh...

Ge henne en stor kram från oss! Hm;\" mamma, pappa, Alva älskar\"... Vad hon kan! Fille säger vov och kuckiliku... Kramis!
Skrivet av    Kattis med 4 killar!

Krya på dig Alva!!

Usch, va jobbigt med spyor!! Säkert en stor reaktion på feber!!! Krama henne och va go hon är som säger att mamma,pappa, Alva älskar..mysigt!!
Skrivet av    Johanna med Julia & Ida

neeej, men gumman

Sa hon Alva älskar, men vilken liten donna..snyft blir alldeles tårögd. ja, då har hon hög feber om tillät dig sjunga *blink* Hoppas verkligen hon snart är bättre, se till att hon dricker! massa kramar från jeanette med alltför pigg dotter.
Skrivet av    j med 4

Lilla pluttan...

... håller tummarna för att hon mår bättre nu och slipper kräkas mera. Sen skickar vi en stor kram till Alva för att hon är så gullig och minsann berättar att hon älskar mor och far *hjärtförstoring* Krya på dej, Alva, och hoppas att pappa och mamma slipper bli smittade!
Skrivet av    Mia m A o E

Älskar

var ett nytt ord för Alva. Jag tjatar ju jämt om hur mycket jag älskar henne så ordet hade väl fastnat. Men jag antar att ingen annan hade förstått att hon sa älskar :-)
Skrivet av    Jool

Ja

först var vi lite rädda att det skulle bli någon sorts magsjuka, men hon har inte kräkts sen i förmiddags så nu är det \"bara\" feber och allmän slöhet. Jag började nästan lipa när hon sa att vi älskade varandra :-)
Skrivet av    Jool

Svårt

med drickat, fast jag tycker att jag har fått i henne hyfsat mycket i alla fall. Jodå, hon yrade nog så mycket att hon inte hörde hur dåligt det lät när jag sjöng ;-)
Skrivet av    Jool

Nja

hon kräks ju inte längre, men hon har fortfarande 40 graders feber så hon mår inte direkt bra. Hon vaknade till precis och då fick vi faktiskt i henne lite fruktpuré. Jag börjar få ont i halsen, så det kanske är något på gång, men jag får stå ut för jag måste hålla en utbildning på sjukhuset i morgon (men där är de ju redan sjuka, ha ha)
Skrivet av    Jool

Jag hoppas att

hon kryar på sig snart lilla Alva. Det är inte roligt för dem att vara dåliga och även jobbigt för oss föräldrar när vi inte kan göra mer än hoppas att de snart blir bättre. Så här små barn får lätt hög feber. Om vi vuxna skulle ha lika hög skulle vi känna oss halvdöda men småbarn kan vara jättetrötta ena sekunden och leka nästa...trots feber.
Skrivet av    Malla med Asta

Artiklar från Familjeliv