Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Äntligen är hon här!!!

Skrivet av Annika 4barnsmamma
Linn kom till oss 00.05 21/9!

Efter lång väntan ( 43+5 enl. uljud och 42+4 enl. sista mens) kom hon. En härlig, omtumlande, väldigt snabb, förlossning skedde på Växjö lasarett. Hembarnmorskorna ,var eftersom ingen någonsin kunde drömma om att jag skulle gå så länge, uppbokade på annat håll. De skulle aldrig hunnit fram eftersom det gick så snabbt.
Respektfull, ödmjuk och underbar personal på sjukhuset gjorde att vi fick en härlig upplevelse att minnas med glädje.

Tösabiten vägde 4665 g och var 53 cm lång, hon har vakna, nyfikna gråblå ögon,cendréfärgat hår,stora fötter och en enorm sugkraft.Första smilet fick jag när hon var några minuter gammal och sedan dess har hon visat att det finns mycket att le åt i denna världen :o).

Tyvärr fick hon lite problem med sitt blod och vi är bara hemma på permis från neonatalavd. och personalen där har fortsatt att visa att det inte behöver vara en negativ upplevelse att befinna sig på sjukhus.

Jag får väl skriva ner något senare om hur det gick till när Linn kom till världen....

Svar på tråden: Äntligen är hon här!!!

Grattis!

Varmt grattis till lilla Linn - vilket fint namn! Hoppas vistelsen på neo inte behöver bli lång utan att hon snart är pigg och frisk. Skönt att höra att det gick bra på sjukhuset även utan hembarnmorskorna och att den vanliga personalen var så bra.
Skrivet av    Anna med Abbe

Grattis!

Härligt att höra att allt gått bra! Njut nu av din lilla bebis! *kram från oss*
Skrivet av    Venus

Grattis!

Vad härligt att det verkar ha blivit en bra förlossning även om det inte blev hemma som planerat!
Skrivet av    Anonym

Tänk att hon äntligen ville komma ut...

bättre sent än aldrig eller hur :-) Ett stort grattis till din dotter och varmt välkommen lilla Linn. Skönt att du fick en härlig upplevelse trots att det inte blev som planerat med hemförlossning. Hoppas att hon blir utskriven snart. Kram Cecilia
Skrivet av    Buscilla med Svea & Sture

Oj, vad

jag har tänkt på er och ofta kollat aff för och se om den lilla inte tittat ut ännu ;) Stort GRATTIS!!! till er Vad skönt att det blev så bra på sjukhuset ändå! Åh, vad avundsjuk jag blir. Snusa bebbe riktigt mycket nu!
Skrivet av    Challis med Irmelin 030516

Grattis!

Vad underbart att du fick bra bemötande och framför allt en liten tös! Det som väntar på något gott.. det blir spänande att höra hur Linn kom till världen.. Vilket vacket namn ni valt. Jag gillar det verkligen. (typiskt) =P
Skrivet av    Emmie

Härligt!

Hoppas att hon mår bättre snart. Så skönt att höra att du är nöjd med sjukhusförlossningen, det är verkligen glädjande.
Skrivet av    Anna Teresia

GRATTIS!

Ojoj, vad jag har väntat på att läsa den rubriken \"Äntligen är hon här!\"... För du trodde att det skulle bli en flicka, inte sant...? =) Ser fram emot förlossningsberättelsen när tid finns för dig att skriva...! Sköt om er! KRAM!!
Skrivet av    Mona

Grattis grattis!

Vad skönt att allt kändes bra på sjukhuset! Själv har jag ju haft en ok och en underbar förlossning på Växjö lasarett men hoppas på hemma nästa gång! :) Vi hörs! Många kramar till hela familjen!
Skrivet av    Ida med H,M,L

Grattis!!

Ser fram emot en låång förlossningsberättelse :-) Själva väntar vi fortfarande - fast jag har ju inte städat klart än så Knodden kan allt få stanna i magen ett tag till :-P
Skrivet av    Lena m Ella & bf 30/9

Stort grattis!

Härligt att det gick bra! Hoppas att hon blir friskförklarad snart så att ni får komma hem \"på riktigt\". Sköt om er!
Skrivet av    Anna m. Martin & Felix

Tack allihop!

Tack för era grattis! Linn är friskförklarad, utskriven och hemkommen. Vi njuter i fulla drag av livet! Har inte så mycket tid (och lust) att sitta framför datorn just nu. Återkommer när tid och lust finnes :o). Kram till er alla!
Skrivet av    Annika m fyra barn

Grattis...

till Linn! Härligt att hon äntligen kom efter en så lååång väntan. :) Och, det låter väldigt positivt att det blev så bra ändå även om det inte va som ni hade planerat. Grattis än en gång till hela stora familjen!
Skrivet av    Nadja

Artiklar från Familjeliv