Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Snart dags!

Skrivet av Anna med Abbe
Nu börjar det dra ihop sig för hemfödsel på riktigt. Idag har vi träffat våra hem-bm - andra gången för mig, första gången för maken - och det känns hur bra som helst.
Jag ser verkligen fram emot att föda, det känns så spännande! Alla frågar om jag är nervös och verkar bli helt paffa av att jag är inte är orolig.

På lördag börjar nedräkningen till bf som är den 7 oktober, så nu är det verkligen snart dags. För min del får bebis gärna hålla sig inne imagen några dagar förbi den 7 så att jag hinner pyssla och fixa lite :) men man vet ju aldrig vad bebis själv tycker. Den kanske ser fram emot att komma till världen när som helst?

På måndag morgon ska vi på läkarbesök och bli besiktigade av en förlossningsläkare så att allt säkert är som det ska. Jag vet inte alls hur den här läkaren är, men jag är beredd på att få en föreläsning om hur farligt det är att föda hemma och hur dumdristiga vi är. Nåja, det är ändå bara den medicinska bedömningen vi vill ha.
Svar på tråden: Snart dags!

Å vad härligt!

Idag för två år sedan fick vi äntligen besked att de inte kunde hitta något fel på mig så jag fick åka hem från Mas, vi åkte hem och åt pizza och tog sen tåget till Ystad. Imorgon för två år sedan, kl. 12.03 föddes min dotter Luna! Så nu är man rätt nostalgisk och sugen på att få göra om det ganska snart igen! Hoppas att läkarbesöket blir bra förresten!
Skrivet av    Anonym

Åh vad spännande...

nu är det ju dags snart. Det kommer att bli en fantastisk upplevelse. Ser verkligen fram emot att få läsa din förlossningsberättelse här snart :-) Lycka till nu! Kram Cecilia
Skrivet av    Buscilla med Svea & Sture

Spännande!!!

Åh, vad härligt! Snart har du din lilla bebbe i famn :) Jag kände som du inför min förlossning med Irmelin, jag var aldrig nervös eller rädd utan bara euforisk. Något som många runt omkring mig tyckte var konstigt ;) Hoppas allt går bra hos läkaren! Kramar
Skrivet av    Challis med Irmelin 030516

Åh..

Vad roligt! Jag hade också datum 7 okt med T.(föddes 8:e hihi) Härligt att allt känns bra och att du känner dig så lugn och säker. Inte ska det vara konstigt tycker jag! Lycka till på måndag, hoppas de är trevliga och proffessionella.
Skrivet av    Emmie

Hej du!

Så snabbt tiden har gått....nu är du ju riktigt nära att få träffa din längtansbäbis. Varmt välkomna hit till Lund om du orkar med en utflykt innan det är dags. Jag är hemma mkt, mest hela tiden ff, så det passar lite närsom. Mejla mig!
Skrivet av    Anna Teresia

Artiklar från Familjeliv