Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

AP-mailinlista???

Skrivet av Erindriel
Någon som känner till någon _aktiv_ AP/alternativaföräldrar-mailinglista? Jag är med på två, den ena är stendöd och den andra är jättelite aktiv....*tråkigt*
Svar på tråden: AP-mailinlista???

Nja ...

jag är med på en (den?) som är stendöd, men den borde ju gå att få liv i? Med förenade krafter härinnefrån? :-) Sen finns ABC-listan, men den är inte riktigt AP. Som mer AP-förälder kan man känna sig ovanligt \"mainstream\" där.;-) Det är inte alltid jag känner mig hemma, men alltid givande och utvecklande. :-)
Skrivet av    Cecilia m Juni & Tindra

Okej...

..tack för svaren! Var hittar jag denna ABC-maillista? Ska vi försöka få igång den stendöda listan btw? Jag är på och du kanske då, så kan vi väl hojta till här och se om fler vill? :)
Skrivet av    Erindriel

Ja ...

Vi kan väl göra ett försök :-) Det borde väl vara samma lista? Den andra listan kunde man gå med här på förut: http://www.abctidning.se/ Annars kan du säkert hitta maila dit och be att få komma med. :-)
Skrivet av    Cecilia m Juni & Tindra

Tack igen, Cecilia!

Det är [email protected] jag är med på - stämmer det? Sedan är jag med i [email protected] och där är det lite sporadisk aktivitet, men inte så mycket - vilken ska vi satsa på tycker du? Kanske ska ta den som lever lite iaf och få igång den bättre? :)
Skrivet av    Erindriel

Artiklar från Familjeliv