Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Borde vi ge oss efter tre, eller...? (Även på ÄF)

Skrivet av lizape
Längtar efter en bebis till så det gör ont ibland! Sitter till och med lipar när det är bebisar på tv! Det kanske är klimakteriehormoner som börjar spöka? Blir 42 i oktober.
Men trots allt. Längtan finns där och vi har börjat småprata om en till. (De andra är födda -92 (annan pappa), -00 och -02) Enda smolket i bägaren är: för litet hus, för liten bil, min ålder, maken har nystartat företag (mycket jobb) mm. Suck! Har läst era inlägg och ser att fler har ungefär samma funderingar. Vad kommer NI fram till?? Hör gärna av er via mailen. Vore kul att snacka med "likasinnade".
Ha en skön söndag!!
Liza
Svar på tråden: Borde vi ge oss efter tre, eller...? (Även på ÄF)

för mej

var det nu eller aldrig. Man börjar ju få åldern emot sig. Resten fixar sig om man bara vill. Vi köpte beg stor bil när trean kom och huset är under ständig anpassning till fler rum. Och vad är det för fel att dela rum? Makens tid är väl det svåraste att lösa MEN i stället kan ju du vara hemma ett år och kanske t.om hjälpa till i företaget under f-led.
Skrivet av    Jost m busfröna

undrar

om man får nog av barn? Jag har 4 och skulle inte tacka nej till en till. Största hinder är åldern. Man hinner inte tänka så mycket. Jag är 40 och lite rädd för komplikationer. Resten ser jag inte som större hinder, det är sont som tilfälligt eller går att åtgärda. Jag får utrumme av att rensa och kasta allt jag inte använder. Det blir mera plats att röra sig på och mindre att städa.
Skrivet av    larchik

Bil

Bil, hus går att göra nåt åt, dessutom kanske man FÅR plats iaf, om man tänker till. :) Vill ni ha en till så varför tveka, om ni har tiden mot er?
Skrivet av    anne.h

Artiklar från Familjeliv