Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Pricktestet gjort

Skrivet av Ariella
Utan en minsta prick. De testade även mat. Däremot är hon säkert överkänslig sa allergisköterskan. Då tog jag upp att hon regerat på katt tre gånger, dock ej senaste gången, med rinnsnuva och nysningar. Det stärkte bara hennes teroi kring överkänslighet. Hon tog även blodprov på gluten för att iaf utesluta det.

När hon skulle blåsa så var värderna lite dåliga så hon fick en dos Ventoline, efter det var hon bättre så vi ska börja ge henne en underhållningsdos morgon och kväll.

Har telefontid i morgon em med Lovisas läkare. Får inte svar på glutenprovet då. Hoppas han håller vad den andra läkaren sa att de ska utreda Lovisas mage nu. Hon står på Forlax (lösande) och det funkar till så vida att avförningen inte är stenhård längre men ändå inte normal.
Svar på tråden: Pricktestet gjort

jobbigt..

Hej! Det är verkligen jobbigt när man inte får någon förklaring på problemen! Tog en vecka för mig att få glutensvar. Blodprovet på min 2åriga dotter visade starkt på gluten och några veckor senare var d dags för en koll i magen som visade på celiaki och nu har d gått två mån och hon mår toppen! Hon kräkte mycket när hon var dålig. Hoppas ni får rätt på magen!!
Skrivet av    cilla med Emma och Emil

Tack för svar

ja det är jobbigt att inte veta vad det är så man kan göra nått åt det.
Skrivet av    Ariella

Artiklar från Familjeliv