Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

vagnsproblem hjälp mig!!!!

Skrivet av nilla m 2flickor o2 pojkar
jag har lite problem med att komma på vilken dubbelvagn jag ska köpa?
ni med dubbelvagn vad har ni?
varför har ni den o är ni nöjda?

trodde att jag skulle klara mig utan med nu ger jag upp och köper en dubbelvagn. jakop är i rymmartagen och sticker så fort jag vänder ryggen åt. är jag i affärer så gömmer han sig under klädstängerna......så jag längtar tills jag har köpt en dubbelvagn så jag vet vart jag har honom*ler*

Svar på tråden: vagnsproblem hjälp mig!!!!

Vi har en ORA

Jag är jättenöjd med den för att den är så pass smal - Stockholmsmodellen - vilket gör att jag kommer fram NÄSTAN överallt :-). Har hört om en Babyproffsens Tvillingjogger som ska vara väldigt smidig också - den är dock inte vändbar vad jag förstår.
Skrivet av    Jica

Vi har brio twinette.

den är frammåtvänd tyvärr men helt underbar att gå med. inte så bred. ( stockholmsmodell) och jag kan ta med den på bussarna här i byn( låga bussar) Kostar inte så jättemycket ny. ( vi betalde 3990 kr för en såda ny i maj..och då med stora evahjul till )
Skrivet av    anna med thomas 3/7

Twinette också

Vi har också en twinette som vi köpte nu i augusti. Den är bra att gå med men är lite tung. Jag ser ju hur mammorna häromkring snitsar omkring med sina Urban Jungle och de är ju klart mer lättkörda men så kostar de ju en smärre förmögenhet. Jag är nöjd med twinetten, det är väldigt lätt att få i och ur barnen, den är smal och smidig och kör jättebra. Det fungerar bra att ha den framåtvänd även för lilltösen, ser henne genom luckan där hon ligger i sin lift. Kanske inte den bästa stadsvagnen där man behöver kunna svänga runt gathörn stup i kvarten men här fungerar den finemang (I Trångsund utanför Stockholm) Svarar gärna på fler frågor om det skulle behövas.
Skrivet av    Katarina m Elis 0401 och Märta 0508

är det brios vagn *imt*

.
Skrivet av    nilla m 2flickor o2 pojkar

Twinette = Brio, japp! *imt*

s
Skrivet av    Jica

Artiklar från Familjeliv