Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vad köper man till 2-åring som redan har allt?

Skrivet av Wondergirl
Han är yngst av 3 syskon. Fyller 2 år på fredag. Vi bor i en trång lägenhet, med ganska fyskiskt aktiva barn (vilda med andra ord).

Lego leker han inte med. Mjukdjur finns till tusen. Böcker likaså, Vi har en rutchbana i vardagsrummet och hoppborg i barnrummet. Släkten vill INTE ge pengar eller bara kläder, utan det är klart pojken ska ha leksaker. Men det dräller av dem här. Vad ska jag ge för förslag? Vad kan man ge en 2-åring som redan har det mesta?
Svar på tråden: Vad köper man till 2-åring som redan har allt?

Även om de inte vill ge pengar

så starta en leksaksfond :=) Dvs be dem sätta in pengar för framtida behov av cykel, hjälm, skidor, pulka, snowracer osv Det går ju tom att öronmärka pengarna... Annars är hammare, spik mm alltid uppskattat...
Skrivet av    Annette

Orgel?

Min 2-åring fick en leksaksorgel (c:a 50 cm hög) med mikrofon. Hon bara älskar att sjunga i den. Kanske det kan vara något?
Skrivet av    Mia

Utkklädningskläder

Min kille som är drygt två år älskar att klä ut sig. Av sin faster fick han lite piratgrejer (klut till huvet, ögonlapp, piratflagga och mjukt piratsvärd). Han älskar dessa grejer och de åker på varje dag efter dagis. Annars finns ju roliga polis- och brandmans-tshirts.
Skrivet av    Mari

Artiklar från Familjeliv