Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Med tanke på Annas inlägg här nedan...

Skrivet av Sara med Axel o Frej
..där hon menade att jag verkade må mycket bättre nu så inser jag att hon har så fruktansvärt rätt :) Allt som oroat det senaste året är som bortblåst! Vi har fått vårat drömhus, sambon har fått fast jobb, bebisen i magen lever och mår bra, den misstänka reumatismen sambon hade visade sig vara ett elakt virus... Allt känns så himla skööönt just nu! Oroar mig inte för något alls!

Kan till och med gå till min kära kusins grav och sitta och fnissa åt alla roliga minnen. Det är ju så att tiden läker alla sår, även om det tar tid så blir det ju sakta men säkert bättre och bättre månad för månad.

Och tack för att ni finns allihopa. Ni är verkligen urgulliga och jag önskar att ni bodde betydligt närmare så jag kunde bjussa över er på Kattis Jä**la kladdkaka och en kopp kaffe!

Jättekram!
Svar på tråden: Med tanke på Annas inlägg här nedan...

Jättekram tillbaka!!!

En tårögd Johanna sitter här nu efter att ha läst ditt inlägg!! Härligt att allt är på topp för dig, det är du värd Sara! Här är det rena kaoset....Det lugnar väl ner sig om en månad eller så (flytt och allt sånt där..)!! KRRRAMMMMM!!!!!
Skrivet av    Johanna med Julia & Ida

Välkommen

tillbaka till solskenslandet :-)) Drömhuset.. jag går in flera gånger om dagen på hemnet men aldrig är det ngt hus som vi vill ha. Så när det väl kommer ett på det här området är det minst sju budgivare o säkert minst fem kan gå högre än oss. Så.. jag är rätt avis på de som har hittat sitt drömhus:-)
Skrivet av    YoCheri

Kram Sara

Vad glad jag blir att läsa ditt inlägg!!!! Vad skönt att du äntligen ser ljust och kan blicka framåt, vad kan man mera begära än att sambon fått jobb, ej har reumatism, nytt boende OCH bebis i magen!!! Kanske skulle åka upp till Umeå...för kladdkakan alltså *ler* nej, nu är prinsessan på toan igen. Kramis.
Skrivet av    j med 4

Härligt!

Härligt att läsa ditt glada inlägg, och härligt att allt vänt sig så bra för hela din familj. Nu ska du se att lyckan håller i sig för lång tid framöver.
Skrivet av    Villemo

Bamsekram

från oss till er! Visst är det härligt att man kan\"glömma\" allt det jobbiga när nya roliga saker händer. Kramar igen!
Skrivet av    Bea m 2 grabbar

Åååh..

Så skönt!!!!Nu blev jag lite glad igen! Stor KRAM till dig med!!!
Skrivet av    Kattis med 4 killar!

Hihi

Fick jag dig tårögd :) Vad gullig du är :) Ja visst är det kaos när man flyttar! Vi har tre rum klara, resten ser ut som jag vet inte vad.. Men, om två veckor kanske, då borde jag fått ordning på allt (kan jag ju inbilla mig:)) Jättekram tillbaka :)
Skrivet av    Sara med Axel o Frej

Jaaa..

det är ingen lek att hitta ett ställe där man känner att man verkligen vill bo för evigt. Vi har ju inget hus, utan ett radhus, vilket känns extremt lämpligt för oss.. Varken jag eller Sven är några hemmafixare, så en lagom stor gräsmatta att klippa och en förening som ordnar med allt annat ute passar oss perfekt :) Lycka till i alla fall.. en vacker dag så händer det!
Skrivet av    Sara med Axel o Frej

Det tycker jag

verkligen att du ska göra (komma till Umeå alltså!) :) Jättekram!
Skrivet av    Sara med Axel o Frej

Ja man

får ju hoppas att det håller i sig ett tag :) kram!
Skrivet av    Sara med Axel o Frej

Tackar!

Ja, det är skönt när saker och ting ändrar riktning till det bättre.. Tycker alltid att sånt går i perioder, antingen allt eller inget liksom :) Kram!!
Skrivet av    Sara med Axel o Frej

Danke!

tackar tackar :) Skickar en kram tillbaka till dig och alla dina killar :)
Skrivet av    Sara med Axel o Frej

Åhhhhh

vad glad jag blev att du verkligen tog åt dig av det jag skrev :-) Ja visst vore det kul att kunna sitta och snacka över en bit \"kattis j-a kladdis\"...synd att landet är så avlångt!! Stor kram! Anna
Skrivet av    Anna m Joel

Artiklar från Familjeliv