Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Rebecca!

Skrivet av Zoégas
Läste din berättelse och jag hoppas verkligen att du får den behandling du behöver och att du i framtiden kommer att kunna jobba. Trist att sjukvården ser ut som den gör. Ta hand om dig! Kram.
Svar
Varmt varmt tack,
så trevligt att någon ville läsa, hade ett behov av att skriva av mig om det senaste halvåret. Kram!
Skrivet av    Becka + 3 barn
Kanske borde du skriva
en bok? Jag menar, du har ett bra berättarspråk och den meningen där du skriver att \"du hatar det här rummet med rosa gardiner\" osv gör att det är väldigt lätt att leva sig in i det du skriver. Kanske kan en bok förändra? Du har rätt att bemötas utifrån dina smärtor för vad dessa är och inte göras en bedömning utifrån din ålder och därmed inte tas på allvar.
Skrivet av    Zoégas
Ja vem vet,
får grunna å det... Har skrivit jätteymcket det senaste halvåret, mycket dikter och så. Den här \"artikeln\" satsade jag inte så mycket på för att det skulle bli \"bra skrivet\", skrev mest bara rakt på utan att tänka på den biten, den kan säkert finslipas en hel del men jag orkade inte, den var viktig att få fram på ett annat sätt än att den skulle vara perfekt skriven rent svenskamässigt. I min Dagbok på min Infosida här på Aff finns en del texter också. Och varmt tack till ni 3 här ovan också, det är så trevligt att märka att någon orkat läsa igenom vad man skrivit! *ler* Kom nyss hem från vattengympa med min jättebra sjukgymnast, och det var SÅ härligt och bra idag. Har inte varit på över 1 månad nu och behövde verkligen det. Den ekonomiska biten är dock inte alls fixad, alla parter träter sinsemellan om vems det ansvaret är och ingen vill punga ut för att jag skall bli så bra som möjligt och kunna jobba igen. Någar få gånger kan jag betala själv men inte så mycket jag skulle behöva hela hösten. Det är enorma summor och jag har ju \"bara\" varit hemma med barn i åtta år nu. Kram på er alla!
Skrivet av    Becka + 3 barn
Att skriva rakt på
utan att tänka kan göra att texten blir bättre än om man anstränger sig för att den ska bli superbra. Lätt att fastna i formuleringar då tror jag. Ha det gott!
Skrivet av    Zoégas