Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag har gjort det igen!!!

Skrivet av j med 4
ja, inte ringt mvc utan jag har gräddat pannkaka med både A+H vakna, tyckte det var bra gjort (behöver inte tala om att jag går i pyjamas än va?!)

Satt nu och läste mama när jag åt min goda lunch (varma koppen + 2 pannkisar) om ett par som ville ha ekonomisk rådgivning, de ville köpa hus...i Stockholm såklart då. MEN det stod om allt de gjorde varje månad, typ fikade och åt ute för 4000 i månaden som de kanske kunde spara in på. 4000? *pust* Han fick ut 22000 kr efter skatt och hon 19000. Och de hade inte råd med hus, ja självklart kostar inte husen där ca 7-900000 som de gör här , men ändå..vilka löner, det är mer än vad stackars jag har INNAN skatt. Nej, så nu tänker jag flytta till Stockholm och tjäna kosing. Jag fick 5200 kr av försäkringskassan idag!!! undra om jag ska ut och fika. Nej, har inte råd. Vad gör ni idag då?
Svar på tråden: Jag har gjort det igen!!!

är trött

i dag, bägge små sover och adina är i skolan, jag river i köks skåpen efter godis men det finns absolut ingenting :o( ja var seg in med papprena till f-kassan så jag lär nog få vänta lite på mina små slantar... har sååå mkt räkningar denna månad, och adina som fyller år, blä!!
Skrivet av    cj

Tänkte också på det

Har tyckt att Mama är kanon bra MEN börjar känna att det är en överklass tidning. Vilka jäkla puckon dom där som skulle köpa hus \"Näää, vi har inte råd med ett hus så vi köpte design möbler för våra pengar i stället\" Öhhhhh!!!!
Skrivet av    Morran m. tre

+ reste till Italien!!!

bara det ((pust)) känner också att det är en överklass tidning. Reportage om mammor som är VD. Hur får de ihop karriär och barn? men vaddå de har ju ett eller 2 barn max. ÅÅÅÅ vad jobbigt. Köper ni hjälp var en fråga, hm.
Skrivet av    j med 4

Ha ha

jag läste också den, fika för 4000 i månaden då får man ligga i. Men det ÄR irriterande att bo i storstadsområden där man inte har råd att köpa hus trots goda löner, maken här är ju ändå läkare och man tycker att vi borde ha råd att bo i hus. Men icke, inte med dagens priser.
Skrivet av    Björna med lillebror

Läste också..

och satte nästan kaffet i halsen.. Visst huspriserna är ju galna där borta, men sen beror det ju också på vad man lägger hushållspengarna på. Har en bekant som aldrig äter hemlagad mat och klagar på att dom alltid har slut på pengar i slutet av månaden. Öh, sluta äta ute och köpa färdigmat för jämnan då!
Skrivet av    Sara med Axel o Frej

såg påå Äntligen hemma

ikväll, om ett par på Lidingö som \"bara\" fick 4,4milj budet på deras hus. Skambud tyckte de o tog in en stylist till hemmet (inget fel med det). Resultatet blev ett MYCKET BÄTTRE bud enligt de själva. Nämligen 4,7 miljoner. Det är ca 7-8 procent mer. Förstår inte att det var ett sånt mkt bättre bud? Dessutom, 4,7 mille för en villa på Lidingö!!!!????? Det får man ju en hel herrgård med jävulskt mkt mark för här i skåne...alternativt ett helt villaområde:) Måste dock erkänna att jag funderar på att ta in en städtant ett par gånger i månaden! ... Men jag är inte överklass!!!
Skrivet av    Jajja m A&A

Till och med

här i min lilla stad är husen rätt så dyra nu. Möjligtvis kan du få två hus för 4,7 miljoner men då är det inga märkvärdiga hus.
Skrivet av    Malla med Asta

Artiklar från Familjeliv