Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej *pust stånk stön*

Skrivet av Ida m Svante + bf2/11
En liten påhälsning från en gammal vän, som aldrig sitter vid datorn längre... Vad roligt med alla bebisar och gravida! Kul också att läsa lite om våra "stora" barn, den här tiden tycker jag är jättehärlig med en enorm utveckling! Svante går på dagis nu (utom när han är sjuk, som nu...) och det går bra, fröknarna är så förtjusta i honom och det blir man såklart stolt som en tupp när man hör...
Efter examen i början av sommaren jobbar jag nu och det är rätt skönt att jobba efter 4 års studier! Det är liksom nåt helt annat och det känns mycket "tyngre" dvs mer ansvarsfyllt och mer som att man är en viktig kugge i ett sammanhang. Tre veckor till jobbar jag, sen ska jag vara ledig två veckor innan bf. Jag är så klumpig och har megastor mage - folk blir chockade när de ser den. Tyvärr har jag denna gången fått bristningar på magen. Fattar inte varför de kommer andra graviditeten, när man redan är så uttänjd??

Kram alla gamla godingar!
Svar på tråden: Hej *pust stånk stön*

Där är du ju!!!

Ja just det i november ska ju du ha, trodde i oktober! Härligt att du har en tjock mage!!! Man hinner inte va härinne så mycket, speciellt när man jobbar. Skönt att höra att allt är bra med dig!! Kram kram
Skrivet av    Johanna med Julia & Ida

Hallå där!

Har saknat dej, tjejen! Skönt att höra att allt är... stor mage och så *s* Hörde av Johanna att du flyttat minsann. Berätta! Du förstår väl att jag är nyfiken! Du bor ju liksom \"nästgårds\" nu :O)
Skrivet av    Mia m A o E

Halloj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har tänkt så mkt på dig (er)! Men inte kommit mig för att ringa...skyller på jobbet. Var jobbar du nu??? I lund eller? Måste nog ringa dig imorgon:) Allt är bra med oss. Tråkigt att höra att du är så stor. Tur att det inte är mitt i sommaren:) Trivs ni fortfarande i ert stoooora fiiiina hus? Hör av dig vettja. Bamsekramar från oss!
Skrivet av    Jajja m A&A

Vad skönt att

du känner det som att du landat i tillvaron. Tror du verkligen folk chockas av din mage? Jag menar du är ju faktiskt ganska så höggravid....Apropå bristningar har jag sluppit att få sådana på magen men jag har fått några högt upp på rumpan. De bleknar dock med tiden. Fast det gör väl inget att det syns lite att man satt barn till världen? Jag kan inte påstå att jag visar min rumpa så där väldigt ofta för andra än mina närstående=) Jag är dessutom snart 40 år så jag förväntar mig inte att ha en kropp som en 20-åring.......Lycka till med resten av graviditeten!
Skrivet av    Malla med Asta

Nästgårds, ja

Tjenis! Jo visst har vi flyttat! Vi inhandlade ett hus i Hörby och flyttade in i början av sommaren. Helt otroligt vad skönt det är att bo i ett hus... vi är sååå nöjda! Du bor väl egentligen närmare Höör (där vi har stuga...) men det är ju hyfsat åt rätt håll, i alla fall! Är du mammaledig fortfarande? Vi kan väl försöka snickra ihop nån sorts träff sen när jag inte jobbar längre? Kramis kram!
Skrivet av    Ida m Svante + bf2/11

Hej gumman!

Ja, jag jobbar i Lund nu. Det är lite jobbigt att busspendla nu när man är rörlig som en 90-åring... Det är inte alls kul att vara så här stor, och jag oroar mig för hur kroppen ska klara av att bli \"normal\" efter en sån här massiv uttöjning. Sommaren var jättejobbig (eftersom jag har varit stor redan sen innan sommaren) och jag har längtat efter sval höst - och så behagar sommaren vara ända till slutet av september... Suck... Känner mig lite gnällig idag... Vi trivs jättebra i huset. Vi får verkligen ta ett snack nån dag - du kanske har lust att hälsa på i helgen? Kram så länge!
Skrivet av    Ida m Svante + bf2/11

Hej Johanna!

Jag blev så glad att du kom ihåg mig ett par sidor bak där det pratades om vilka som väntar barn! Puss på dig! Tjock mage är härligt på andra, men inte på mig själv... Har man som jag samtidigt en svankig och klen rygg är det bara tungt och jobbigt. Kanske kommer jag att hålla till lite mer här nu, har nämligen lite svårt att hålla engagemanget för jobbet uppe nu när jag håller på att avsluta och avveckla allting... Kramis!
Skrivet av    Ida m Svante + bf2/11

HHHHEEEEEJJ!

Kul att höra av dig! Tänka att tiden har gått så snabbt, den 2/11 är ju snart!! Nu måste du rapportera då o då så man kan hänga med lite i utvecklingen :-)
Skrivet av    jennymh

Oh ja!

Klart vi måste träffas! Jag har visserligen börjat jobba, men är ledig varannan fredag (jämna veckor). Hör av dej när du blir ledig och orkar!!
Skrivet av    Mia m A o E

Artiklar från Familjeliv