Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

vilken bok ska jag välja?

Skrivet av Carina
Jag står och väljer mellan att köpa the attachment parenting book eller the baby book av dr Sears. har någon läst båda? vilken rekommenderar ni? varför?
Svar på tråden: vilken bok ska jag välja?

Det beror på vad du vill ha

The Attachment Parenting book beskriver och motiverar de olika \"verktygen\" i AP. The Baby Book handlar om att ta hand om och leva med barn upp till 2 år och innehåller \"allt\" lite som \"Stora boken om Barn\" och allt vad föräldrahandböcker heter. Den tar upp allt från skötsel av navelsträngar till lämpliga smakisar för barn som börjar med mat. Men den ser tex samsovning, amning och att bära som viktiga delar. The baby book är 4-5 gånger tjockare än the attachment parenting book.
Skrivet av    Skorpan

the baby book, tycker jag

Jag köpte The attachment parenting book, som jag tyckte var bra, även om jag tycker att stilen nästan är lite \"religiös\", om du förstår vad jag menar. Det är som om AP är vägen till himmelriket, åtminstone upplever jag den som en lite rosenröd beskrivning av hur salig man blir av AP. Förra veckan lånade jag The baby book på biblioteket, och konstaterade att den är mycket digrare till sitt innehåll. Jag tycker att den i stort sett innehåller allt som finns i The attachment parenting book, plus en massa annat. När det gäller att bära tycker jag rentav att The baby book är mera ingående, och har bättre bilder på olika bärstilar. Över huvud taget verkar det som om The baby book är mer ingående på flera punkter. Så nu skulle jag nog köpa The baby book i stället.
Skrivet av    sanna

Artiklar från Familjeliv