Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Min sambo med gravidhjärna

Skrivet av Sara med Axel o Frej
I morse låg vi i sängen och diskuterade bebisnamn medan Axel bökade runt bland kuddarna. Jag föreslog en massa, enligt mig, häftiga och fina namn men fick blankt nej på alla förslag. Sambon förklarade att han ville ha något gamalt Svenskt namn, varpå jag föreslog Greta. Sabon såg nöjd ut och svarade "Ja, Greta! Som i Hans och Freja!" Va!? Han är lika mossig i hjärnan som jag nu för tiden :)
Svar på tråden: Min sambo med gravidhjärna

Hi Hi *imt*

\'
Skrivet av    Jool

Hans & Freja

Den boken är bra *ler* hihi. Tycker det är läckert iallafall, vet en liten tjej här som heter Greta. men jag tycker ni ska ha Ruth istället, så tufft. Axel & Ruth, yes! Eller Herta som en hette i Äntligen hemma, fler namn som passar till Axel: Hilda/Hilma, Nils, Erik, Esther, Elna m.m Namn som INTE passar är: Valter, Arvid, Albert, Amalia och Lydia....
Skrivet av    j med 4

Fniss

Du är tuktig på att tipsa du :) Jag tycker jättemycket om Ester då min älskade mormor som gick bort för några år sedan hette det... Vi har spikat det som andranamn. ??? Lo Ester om det blir en tjej. Men Ruth? Njä.. Häftigt i och för sig, och smeknamnet \"rutan\" är ju supergulligt :) (Valter heter min morfar... gillar det. Blir eventuellt ett andranamn om det blir en kille)
Skrivet av    Sara med Axel o Frej

Artiklar från Familjeliv