Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Dessa overallstorlekar!!

Skrivet av Johanna med Julia & Ida
Nu har jag äntligen fått den beställda overallen från H&M, stl 92 var för stooooort!!
Om man hade typ köpt den på Lindex då hade den varit perfekt...fy bubblan, måste alla ha så olika storlekar fast det är samma!!
Springer nog på stan och köper en där istället!
Svar på tråden: Dessa overallstorlekar!!

Ja, det är besvärligt

Farmor har köpt två bävernylonoveraller till Alva för 179kr/st och de verkar jättebra, men de är i storlek 92 och verkar lite stora. Det fanns dock inga mindre så vi testar med dessa (hon hinner ju växa en del innan säsongen är slut) och skulle det inte funka alls så får vi väl försöka hitta en mindre. Alva verkar dock kunna röra sig ganska bra i dem så jag hoppas att det funkar.
Skrivet av    Jool

Ja, det är jobbigt

Min lilla skrutta har bara strl 80 i sin vinteroverall. Men Reima är stora i strl.
Skrivet av    Morran m. tre

Vi har också

köpt storlek 80. Det är en Mikk-line overall. Asta drunknade i storlek 86. Jag var på KapppAhl igår och köpte bland annat två rödvitrandiga bodyar i storlek 74/80 till henne. Det var ur det där sortimentet som man får 2 för 99 och de är stora i storlekarna. I byxor får hon också fortfarande storlek 80. Klänningar däremot är ganska så lagom i storlek 86.
Skrivet av    Malla med Asta

vilken overall

köpte du, min e oxå från h&m, oxå stl 92. jag var ner på stan för någon vecka sedan och ALLT i willes stl var slut, skit kul. hur lång är hon?
Skrivet av    cj m Adina, Wille o Lucas

Artiklar från Familjeliv