Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Min svägerska fyller 25

Skrivet av Annika m R, L & N
och jag vet inte vad vi ska ge henne.
mamma och pappa undrar med :)
De flyttar in i sitt nya hus dagen efter så ngt till huset tänkte jag på, men eftersom jag inte varit där vet jag inte.
Fruktträd föreslog jag, men mamma sa att det fanns massor redan.
Annars vet jag inte vad jag ska säga om henne...kan inte musiksmaken(brorsan snackade om typ Anastacia och sånt men de skivorna hade hon redan), klädsmaken är så totalt olika(det blir bara fel när jag köper till henne) och intressen...ja hon föder upp kaniner och hånglar med min bror ;)

Någon som har ett par braiga tips?
Vill inte ge presentkort nu när hon fyller 25.
Svar på tråden: Min svägerska fyller 25

Några förslag från mig

Fina påslakan eller stora badhanddukar till det nya hemmet skulle jag bli glad för. Detta tror jag inte man köper så ofta till sig själv när man är 25 år. Om det finns en massa träd, varför inte en bärbuske eller vindruvsplanta? Stor utomhuskruka till trädgården. Läser hon något? En fin bok kanske?
Skrivet av    Mia

badlakan

tänkte jag köpa till min bror med flickvän i julklapp tänkte beställa härifrån http://www.fagerlind.com/roligatrojor/default.asp?site=roligatrojor och skriva deras namn på dom. annars finns det fina väskor där också eller en rolig tröja med text (köp en stor t-shirt och skriv sov sött på , så kan hon ha den som nattlinne)
Skrivet av    UlLi

Bra idé

Påslakan & badhanddukar är bra. Kanske matchande badlakan & små handdukar till badrummet... Och så tänkte jag även på blommor till fönstrena i snygga krukor. De får ju lite fler fönster att fylla nu... Till trädården vill jag inte köpa ngt för jag vet inte alls hur det ser ut. Det får bli till jul i så fall. Läser tror jag inte hon gör. Tack för bra svar!!
Skrivet av    Annika m R, L & N

Skoj

men känns inte som hennes grej, Stort tack ändå!
Skrivet av    Annika m R, L & N

Artiklar från Familjeliv