Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Operation

Skrivet av cammi74
Finns det någon här inne som opererat sitt barn för AV-Commune. Min som ska opereras på måndag och jag är hemskt nervös.
Svar på tråden: Operation

Hej

Mitt barn är inte opererad för det hjärtfelet utan för ett annat. Så någon erfarenhet av just den operationsmetoden har jag inte men jag vet hur det känns att lämna sitt barn för operation. Jag förstår att du är nervös men vi håller tummarna för att allt ska gå bra för din son. Inte för att det kan lätta på nervositeten, men du ska veta att vi har otroligt duktiga hjärtkirurger i vårt land. Styrkekramar från oss
Skrivet av    Paula och Elias

Hejsan

Jag har inte heller någon erfarenhet av det hjärfelet, men jag vill önska er lycka till på måndag. Min son opererades när han var 5 veckor gammal och jag har fullt förtroende för hjärtkirurgerna och deras personal, dom är helt underbara. Vart ska han opereras? Gtb el Lund? Du ska se att det går bra, dom kommer att ta väl hand om er, hela familjen.
Skrivet av    Linda & Edwin

Min tjej har op av-commune.

För 2år sedan i Göteborg. Hon mår idag hur bra som helst. Ser att det är i dag operationen är, skickar en stor styrkekram till er och sonen. Hör av dej om du har fler funderingar. Lycka till!
Skrivet av    Maria mElin

Artiklar från Familjeliv