Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Pinsam fråga...

Skrivet av Anonym flerbarnsmamma
Upplever ni er stooora "därnere" i själva slidan alltså? Jag har inte funderat närmare på det, men efter att ha hört så fantastiskt om Menskoppen så beställde jag en också. Den läcker som ett såll!!! Har provat nu under 3 mensperioder. Idag hade den tom vänt sig upp och ner inuti slidan, då måste det ju vara gott om plats :-( Känner ju också det när jag är därinne och rotar :-(( Vågar inte fråga maken heller, är rädd för svaret - eller så ljuger han för att inte såra. Gör knipövningar ihärdigt nu, hoppas det hjälper något..
Svar på tråden: Pinsam fråga...

menskoppen???

aldrig hört talas om nåt sånt?? men jag kan berättta att jag har känt mig stoor där nere..någon gång..minns inte hur många barn jag hade fått då..min man klagade också..och ville att jag skulle nog opereras..men nu är jag 6 barns mor..nyligen och inget \"stort \" känsla..nästan tvärtom! konstigt va? så det ville jag bara berätta att misströsta dig inte...den känslan att allt är stort kan nog gå över ändå...KNIIP bara.. och jag hade tänkt skaffa mig något som kallas kulor...men jag visste inte ens vart skulle jag köpa ens dem.
Skrivet av    Maaria med Valle

Har en sån

och de två första mensperioderna var det det absolut sämsta jag testat! Den tredje gick det lite bättre, nu fungerar den perfekt! Ja, förutom när det är som värst, då rinner det hela tiden och jag måste tömma den ofta, då KAN den faktiskt vända sig på tvären om jag är tex i affären, men det är bara en dag per period det handlar om. Du vet väl att du har rätt att returnera den? Vilken stl har du? modell? Du vrider den som du ska så den vecklas ut, förmodar jag? Inne på mammsnack finns det flera som har menskopp
Skrivet av    fd drippdropp

Titta på...

www.menskopp.se eller www.knyte.se. Där har du lite info om koppen, och om kulor också, tror jag :O)
Skrivet av    Sussi m Maja + 6 till...

Artiklar från Familjeliv