Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är det fler än jag....

Skrivet av -Camilla-
... som redan är FÄRDIGA med sina julklappsinköp??? Tycker att det är så himla mycket annat jag hellre satsar tid & ork på närmare jul än att springa omkring och trängas på stan...

Visst, jag kommer säkert att komplettera med lite smått & gott som jag springer på ute på stan under tiden fram till jul, såna där grejer man bara "måste" ha, men alla stora grejerna + en hel del mindre prylar också är jag färdig med sedan snart en månad tillbaka...
Svar på tråden: Är det fler än jag....

Om barnen hade varit små

hade jag varit färdig men det går inte att handla till tonåringar flera månader innan för de hinner ändra sig tills dess. När de var små var jag alltid klar tidigt,tidigt!
Skrivet av    Pinse

Klar med barnens

jag är klar med våra barns julklappar, och kommer kräva in önskelistor från släkten snarast. Jag avskyr att köpa julklappar i nov-dec så jag hoppas vara klar i oktober.
Skrivet av    Karin med Jacob och Josefine

Ja nästan :)

Jag fullkomligt avskyr att trängas i affärer, och speciellt runt jul. När advent kommer så pyntar jag och sen sätter jag mig ner och njuter tills det blir julafton ;)
Skrivet av    Gunill@

När jag

försöker kräva in önskelistor från släkten så här tidigt brukar jag bli utskrattad, mycket irriterande är det. Men jag vill ha det klart så tidigt som möjligt och sen bara njuta och mysa fram till julafton. Du kanske lägger fram det på ett bättre sätt än jag gör?
Skrivet av    Peffie

Klar :=) men kommer som vanligt att

komplettera :=)
Skrivet av    Annette

Artiklar från Familjeliv