Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

thailand-tusen frågor (långt)

Skrivet av anjaaa
3 månader kvar o redan tusen frågor... hur ska detta sluta. ska vara borta i 3 mån o tänkte leta hotell efter vart ( det är så vi är vana att resa, då iof utan barn men är det dumt att göra så m barn? blir lite stressad när jag läser här, alla verkar vara så välplanerade) troligtvis blir det ko samet först. vi vill komma undan billigt, ska vara borta i 3 mån o har inga fantasipengar. vad bör man räkna med att det kostar per natt? vill iallafall ha toalett på rummet men annars enkelt.
funderar oxå kring vagn,vilken vi ska ta med. har en carena resevagn (liggläge)som jag hatar o en vanlig sulky (med viloläge) (som vi inte börjat använda än) men den vet jag att vi gillar. vad tycker ni som varit där? funderar även på om vi ska investera i bärstol, känns som det kan va praktiskt tillägg t vagn. hoppas nån vänlig själ orkar svara...
Svar på tråden: thailand-tusen frågor (långt)

En bra

ryggsele är guld värt! Mindre klumpig och mer lättpackad än en stol. Nu vet jag inte hur stort ert barn är men både sutemi, ergo eller patapum borde funka.
Skrivet av    annef

Vi reste 2 mån

Vi var i Thailand 2 mån i vintras. Hade med både vagn och bärsele. Lätt att packa sele och smidigt att bära i. Bra med vagn när vi föräldrar ville sitta sent på restaurang. Många vi träffade hade babylarm istället och la barnen att sova i bungalowen, det verkade oxå funka bra om man håller sig på hotellets restaurang. Vi hade inte bokat något alls i förväg och det funkade utmärkt... gillar inte heller att planera allt i förväg :)!
Skrivet av    Myra

tack

för både råd o pepping! inser att jag inte hade koll alls på bärselar men har börjat kolla runt, verkar vara en liten djungel. skönt att slippa bärstol, har lånat en som vi inte alls gillar.
Skrivet av    s

Artiklar från Familjeliv