Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vattenkokare med till Thailand ?

Skrivet av Anne
Kommer att ta med vattenkokare när vi åker till thailand.
Behöver vi köpa adepter till den eller är det samma uttag som i Sverige ?
Kanske en dum fråga , med jag vet faktiskt inte.
Svar på tråden: Vattenkokare med till Thailand ?

Köp en i Thailand istället. Nej, inte samma uttag.

.
Skrivet av    Eva

Ta med

Jag svarar tvärtom från föregående. Det är samma uttag och jag hade nog köpt en liten resevattenkokare hemma. De vi hittade i Thailand var väldigt stora och klumpiga. Absolut inget man ville släpa runt på! (som en familj vi träffade fick göra när de bränt fast napparna i botten och fick kassera sin medhavda... ;) Clas Olsson har billiga och små.
Skrivet av    Myra

absolut ta med.

Vi köpte en billigt på Coop, en rese-variant, som vi använde till att koka \"te/kaffe/choklad\"-vatten i, koka vatten till soppa och faktisk snabbmakaroner, de ska bara ligga längre. den funkade också i Thailand då vi var där.
Skrivet av    Gijo

Tack för svaren

Jag har en vattenkokare från clase ohlson (liten), bara att en del jag frågat säger att man måste köpa ett adepterset och ta med och andra säger att utagen ser likadana ut som i Sverige ? Så därför frågade jag här med.
Skrivet av    Anne

Samma uttag är min erfarenhet

Jag var där i februari, bodde på hotell i Phuket. Fanns i o f s vattenkokare på rummen (det brukar finnas på många hotell, kanske värt att kolla upp om ni skall bo på hotell?)Men: Det var samma uttag som i Sverige, hade nämligen mobiladdare med utländsk multiadapter som jag försökte få in i en evighet, innan jag kom på att prova direkt in i väggen, och då gick det!
Skrivet av    Myska

Ja, vi har också haft

vanliga uttag som här hemma när vi varit i Thailand tidigare. Men vi har ju också varit på turistställen som Phuket, Phi Phi, Raylai.
Skrivet av    Annisan2oktoberboys

Artiklar från Familjeliv