Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Barn och sorg

Skrivet av UlLi
barnen miste sin farmor i går. hon har legat på lassarett sedan i sommras men de var inget livshotande utan hon blev plötsligt tvärdålig och dog snabbt i går, något som chokat både oss och läkarna.

dottern fyller 11år snart och hon gråter massa men skrattar också har tagit ett kort på farmor som hon dekorerat med I love You och ska sätta i bänken.
sonen som är 12½ säger inte mycket är lite oroligare i kroppen och spänd. han är väldigt lik sin pappa i detta med känslor.

jobbigast för dottern är att hon pga svår sjukhus skräck inte häslat på farmor sedan hon hamnade på lassa i mitten av juli, i dag skulle hon följt med sin pappa upp på en enminutsvisit som dom kommit överens om men nu går ju inte de:( som tur är så har dottern hela tiden tillverkat och skickat upp presenter till farmor så farmor vet att hon lngtade och farmor förstod hennes rädsla men nu känns det ju snopet, tur att farmor skröt så mycket över hur duktig hon är i torsdags då jag maken och sonen var där och firade farmors 64 födelsedag som dessutom blev glad med många skratt, något som känns skönt nu i efterhand.

någon som har några tips att komma med vi stöttar så mycket vi kan och skolan är medelad speciellt dottern som faller i gråt lätt behöver lärarens stöd, eller de behöver sonen också kan tänka mig att de är svårt med konsetrationen de närmaste veckorna.

någon som har tips om hur man beter sig vid begravning tex.
Svar på tråden: Barn och sorg
Inga svar i tråden.

Artiklar från Familjeliv