Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hemma från NewYork & Florida! =(

Skrivet av Pochis *Lyrisk*
Nu har vi varit hemma i drygt en vecka. =(

TAAAAAA MIG TILLBAAAAAX!!!!

Fasen vilken resa!!!! Var bara YNKA två dar i NY! jag SKA dit igen!!! *Blundar och drömmer mig tillbax* Egentligen hade vi bara EN dag på oss, men hann med FD Twin Towers *brrr*, Little Italy, China town, Times Square, 5e Avenyn, hästtur i Central Park, båttur kring Frihetsgudinnan, och ja vad mer?! Detta på en dag! *Svettas vid tanken*

Timmarna innan vi skulle flyga vidare la vi på Macys. *Glad att jag sitter här idag efter att ha irrat läääänge innan jag hittade ut* *Skratt*

Skrev här tidigare om min enorma packning till fem pers. Jag vill tacka alla som var gulliga och svarade då. =) Det löste sig fin fint. Tvekade bla på resesängen till lillan, vilken iaf fick åka med och det var det värt. Kunde i lugn och ro sitta och surra och spela kort på kvällarna utan att oroas om hon låg där hon skulle. =)

Ska jag berätta om Florida? =) Om värmen? Om de TREVLIGA människorna? Om sanden som såg ut som potatismjöl? Om maten? Om snäckorna? Om servicen? Om Seaworld? Om Buschgarden? Ja det var alldeles, alldeles UUUUUNDERBART!!!! =)

Och nu sitter jag här i kalla, svarta höstnatten i norrland igen. *Vem vill trösta knyttet?*

Florida känner vi oss nöjda med, men jag och mannen är rörande överens att vi SKALL tillbax till NY, vilken stad! Vilken puls! Vilken shopping! =)))

*Kommer ALDRIG glömma de trevliga, gulliga, barnkära amerikanerna* Och ÄNTLIGEN blev man kallad Honey! *S*
Svar på tråden: Hemma från NewYork & Florida! =(

Vad härlig

er resa låter! Vi åker till Florida om tre veckor -längtar gör vi allihop!
Skrivet av    annef

Får man

fråga vad det kostar att flyga till USA??
Skrivet av    Anna

det beror

väl på vart du ska, när du flyger, hur många man är osv. jag såg biljetter till NYC för 2300 (från Stockholm) alldeles nyligen. Vi betalar 13 000 för 4 personer nu i slutet av oktober, och det tycker jag är ett bra pris. Då flyger vi till Miami och ett av barnen är under 2 år.
Skrivet av    annef

Jag åker till Florida om

2 månader och är borta över lucia och jul!! Nu längtar jag ju ännu mer efterr resan! Vi ska bo i Orlando fyra nätter och i Sarasota 14! Hoppas jag får en lika trevlig resa som du verkar haft!! : )
Skrivet av    Malin-m-2

låter toppen!

vi flyger till NY imorgon! åh så vi längtar! två dagar och tre nätter där, och sedan flyger vi vidare till Californien för ytterligare två veckors semester.... Jag längtar!!!
Skrivet av    Julia+Sanna 060126

sök på...

pricerunner.se det gjorde vi och vi betalar 12500 cirka för sverige-NY och NY-Sacramento tur och retur. Helt ok tycker jag iaf!
Skrivet av    Julia+Sanna 060126

28 800...

...betalade vi för hela resan inkl hotell på Manhattan och vidare flyg till Tampa, Florida. Detta för två vuxna, två stora barn och en bebis. Har faktiskt ingen större koll på vad enbart flyget gick på. *Harklar åt min dåliga koll* =)
Skrivet av    Pochis *Lyrisk*

LYLLO!!! =)

Är knappast avis på dig. ;O) Vart i Florida ska ni? Hur länge blir ni där? Trevlig resa!!! Vilket jag VET att ni kommer ha! Perfekt årstid att åka nu när det är höst och rusk här hemma. Tyvärr är det ju störst risk för orkander där ända fram till november nån gång.
Skrivet av    Pochis *avis*

Ni är på väg till heaven!!!

Bodde dock inte i Orlando utan var bara dit över dagen! Och jag säger bara en sak, HEAVEN!!!! Hur mkt tid man än har så räcker den inte till. Det är hur mkt som helst att göra och utforska. Vilka parker ska ni till? I Orlando var vi \"bara\" till Seaworld helt fantastiskt! *Minns tillbax till barnens lyriska utrop, -mamma, titta! -Åhh, titta där! - Vilka coola hajar! -Åhhh!!! Osv osv* Suckar! Supertrevlig resa!!!
Skrivet av    Pochis *avis*

Underbart!

Vi gjorde likadant att vi hoppade av flyget i NY innan vi åkt vidare. SÅ när vi åker fran NY så kändes det lixom att semestern var över. DET i sig var lixom en hel semester, fast istället fortsatte semestern i två veckor till i Florida. *Underbara tanke* =) Som sagt, det är uuunderbart! Människorna är sååå himla trevliga!!! =)
Skrivet av    Pochis *avis*

Vi

har främst tänkt att vara på västkusten, tycker västkusten är alldeles underbar. Riktigt var har vi nog inte bestämt, vi tar det som det blir och kommer hålla koll på vädret (läs blåsten) om vi behöver flytta på oss. Men Saniblel, Sarasota, Clearwater etc blir det allra troligast. Och några dagar i Orlando för att få en Disneydos -det är i alla fall äldsta dotterns önskan. Vi blir borta i 16 dagar..
Skrivet av    Anne m 2

Ahhh...

...får hålla till godo med min sand jag tog med mig från Clearwather beach. Sen tycker jag ni ska passa på att njuta när ni slingrar er fram mellan staketen vid åkattraktionerna och inse vilka OTROLIGA köer det måste vara när det är högsäsong! Vilket det alltså INTE är nu. Detta är alltså en till fördel med att åka den här tiden. Det var nästan obefintliga köer när vi var på Seaworld och Buschgarden. Och jag började nästan skratta bara jag såg dessa sjukt långa köstaket. Snacka om att man hinner mycket på en dag nu på hösten mot för mitt i sommaren när man måste köa bort massor av tiden!!! Var själv sugen på Disney men barnen själva fick välja och jag tyckte precis som dem att Seaworld & Buschgarden verkade spännande. =) Så det blev som de ville!
Skrivet av    Pochis

Ja vi har väl tänkt

först och främst till Disney sen antagligen till Seaworld. Sen vet jag inte så mycket....! Vi får ta det som det kommer eftersom barnen inte är allt för gamla. 2.5 och 4. Vi tar det i deras takt. Hoppas vi får det i a f hälften så trevligt som du verkar haft!!!
Skrivet av    Malin-m-2

Artiklar från Familjeliv