Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Allt om Thailand

Skrivet av pimepi
Hej,

Vi fundera rpå att resa till Thailand efter jul och stanna i ca 4 månader. Vår son är 2,5 år gammal. Vad ska man tänka på ? Ni som varit där, berätta gärna om era resor o upplevelser. Vi tränar thaiboxning och tänkte bo och träna på ett camp. Hur är det med maten? Vaccinationer osv?? Vi vill veta allt.
Svar på tråden: Allt om Thailand

Finns massor att läsa!

Det finns hur mkt som helst att läsa om Thailand om du dels använder sökfunktionen eller bara bläddrar bakåt. Verkligen MASSOR med bra tips, tror du kan får svar på allt! Olika tips från olika familjer är toppen eftersom man lever så olika, plocka gobitarna från andras tips!
Skrivet av    Pellis

tack

Tack, jag är ny här så jag visste inte riktigt. Kikar bakåt!
Skrivet av    pimepi

Nej, nej

...det är inte så lätt att veta, det är därför det är så bra med dom här snacken! Hoppas du får svar på det du söker!
Skrivet av    Pellis

jo,

Har kikat runt lite mer nu och här finns verkligen hur mkt som helst att läsa. Kul!
Skrivet av    pimepi

Dom rekommenderar

att man är vaccinerad mot hepatit a och b. Men sen beror det också helt på var i Thailand man ska, och hur länge man skall vara borta. Så bäst är att ringa och kolla. Har inte bott på nåt thaibox camp, så vet inget om det, eller hur maten är där. Men maten i Thailand för övrigt är mycket god, enligt min smak. Och när vi var där senast i februari 2004 då William var 1 år och 4 månader åt han vanlig mat, lika som oss. Vill du veta mera får du fråga igen.
Skrivet av    Annisan2oktoberboys

Thaiboxning!

Thailands främsta thaiboxningscamp Fairtex ligger en liten bit bort från där vi bor. Där bor, äter och tränar man. I december ryktas det om att Mike Tyson ska komma dit och gästträna. Jag vet att de har bra thaimat men den västerländska frukosten är det lite si och så med, de vet ju inte hur de ska laga den.
Skrivet av    Bosatt i Bangkok

aha, vad kul att höra

Har hört att Fairtex ör ett av de bättre (och dyrare).. Tränar du själv? Vore kul att få kontakt med någon svensk/svenska som bor och tränar thaiboxning i Thailand.
Skrivet av    pimepi

Artiklar från Familjeliv