Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vilken stol i Volvo V70?

Skrivet av MissW m. Lova
Vi har en Volvo V70 med airbag vid passagerarsätet. Lova sitter nu på platsen bakom passagerarsätet i en Graco Autobaby men vi har börjat titta lite på "nästa stol". Eftersom nu vi bara kan ha den i baksätet undrar vi om alla stolar får plats där? Olika märken är väl olika stora, breda och djupa?
Ni som har V70, vad har ni för stol?

Vilken plats i baksätet är förresten säkrast?
Svar på tråden: Vilken stol i Volvo V70?

mitten bak är säkrast

Har ingen v70 så jag vet inget om vilka stolar som sitter bra. Standardrådet brukar annars vara att ta med barn och bil till affären och se vilka som synkar bäst med varandra ;) Vi är jättenöjda med aktas cosmic men de har gjort om dem nu och enligt barnvagnsaffären är de inte lika bra. Jag är sugen på en britax freeway eller eclipse.
Skrivet av    Anonym

Vi har en Eclipse plus...

(tror jag den heter...) i en Volvo 850 och den funkar bra på alla platser i baksätet. Vi tycker dock det är bäst att ha den i mitten för annars måste man ha framsätet så långt fram. En kalasbra stol som jag kan rekommendera!
Skrivet av    Nea

Britax Eclipse

Vi har en V70(årsmodell -02) och har en Britax Eclipse-stol. Vi har den iofs på passagerarplatsen men vid långkörningar har vi haft den bakom passagerarstolen. Eclipsen tar väldigt stor plats och har man den bakom passagerarstolen så finns det knappt utrymme att sitta där fram, inte om man har långa ben åtmintone. Mittplatsen bak är säkrast. Åk till närmsta babybutik och testa olika stolar och se vilken som passar bäst i er bil.
Skrivet av    A med A-04

Artiklar från Familjeliv