Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

vuxen nu!!

Skrivet av Kaka
Härda ut alla föräldrar!! är född med lux i höger höft som missades på bvc. Ett helvete för mamma som till slut lyckades bråka sig till en remiss på ortopeden på gävle sjh. Där konstaterades lux och det blev snudd på ilfart till akademiska i uppsala där op utfördes.. jag var då 18 mån och gick..
efter op gips i 6 mån i olika ställnigar..
Men detta var 1982 och jag var en av de första som opererades för detta..
Idag är allt jätte bra!! ett stort ärr på höften och en del minnen från sjukhustiden är allt som återstår..
den 29/8 kom min lille prins William till världen.
han är ok i sina höfter, vilket är skönt.

det här är många år sen nu.. op tekniken har förbättrats oerhört och ni föräldrar (hoppas jag) behöver inte slåss lika mycket för att få hjälp.. alla bebisar kollas ju på BB..

det är jobbigt det förstår ja, men det blir bättre snart d lovar jag!!

många kramar
Svar på tråden: vuxen nu!!

Opererades 1981

Eller ja det kanske blev 82. För jag föddes också med höftluxation som upptäcktes vid 18 månader. Fick då ligga i streck i tre månader, sedan opererades jag och fick ha gipset i sex månader. Härligt att veta att det finns fler vuxna här som råkat ut för samma sak.
Skrivet av    Camilla med Anton-03

jaha..

sträck..? det hoppade dom tydligen över på mig.. undrar varför... ja, du har rätt.. skönt att det finns flera.. har du åxå ett stort fult ärr eller hade den som sydde ihop dig gått kursen? det hade tydligen inte den som sydde ihop mig gjort :-S men det är mååånga år sen nu.. idag tror ja alla gått kursen!!
Skrivet av    Kaka

Artiklar från Familjeliv