Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

nån tips om plastad frotte?? hjälp!!!

Skrivet av undrande mamma
Jag har plastad frotte till våra säng, den är jättebra att ha för det skyddar ju mot kiss om det råkar. Det händer rätt sällan!
Problem är att jag svettas så mkt så vill jag inte ha de på min madrass.
Har letat runt på internet och vill ha nån bättre plastad frotte eller något annat som skyddar mot kiss och spyror osv..
Svar på tråden: nån tips om plastad frotte?? hjälp!!!

Bäddmadrass

Jag tycker att en bäddmadrass är ett bra skydd om det sällan händer olyckor. Den hinner suga upp det mesta så att det är inget eller bara lite som går igenom, och den går att stoppa in i tvättmaskin. Man kan ju också ha en frottéplast under bäddmadrassen. Blir nog lite svettigare än utan, men inte så svettigt som att ha det direkt under lakanet.
Skrivet av    ullen61

Hur gammalt är barnet?

När vi hade bebis i sängen hade vi möjligen en badhandduk under (eller i närheten) för dagens blöjor läcker ju inte i första taget. I barnens sängar har vi plastad frotté under en tunn bäddmadrass. Om det blir en massa kräks (som vid magsjuka) så slänger man bara in allt i tvättmaskinen och sedan frotté och lakan dirkt på den vanliga madrassen. Än så länge har viinte börjat öva utan nattblöja, men när vi gör det kommer det nog bli plastad frotté ovanpå bädmadrassen i början.
Skrivet av    Nissa, R-02 och M-04

tack för tipset..imt

-.-
Skrivet av    undrande mamma

fråga i svaret...

är det den plastade frottén som gör att jag blir så svettig? vi har det i vår säng som skydd mot kissiga barn... kanske inte var så smart...
Skrivet av    ruthesther

Artiklar från Familjeliv