Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Pest! *gnäll gnälligt*!

Skrivet av Mamin m Malin-93&Clara050309
Försöker städa, diska, laga mat, flyttpacka, tvätta och äta samtidigt som Clara gnäller, sambon jobbar, min pubertala 12 åring orkar ingenting! Har fått kartonger av en granne, ber stora dottern hämta, nä orkar inte, varför kan inte du gå?? Döh!!!! Ja varför kan jag inte gå?? Ringer sambon på jobbet och tårarna rinner för jag är så jäkla trött får till svar, ja det var ju inte bra att du känner så.. Tyst i lusren... Nä men tack då säger jag, vi ses vid 21.30 när du kommer hem. Ja å imorgon måste sambon till skolan på annan ort i 3 dar och jag forsätter med mitt, eller vårt eller nåt... Kanske är det inte så illa men just nu känns det skit!
Svar på tråden: Pest! *gnäll gnälligt*!

Kramar om hårt

stackare! Lider med dig vännen min. Förstår nu varför jag inte ser dig på MSN *saknar* Hoppas att sambon visar lite mer förståelse och att storasyster skärper till sig. Clara är det väl inte så lätt att be om nåt ;) Hoppas det känns bättre snart. Det är pest och pina att flytta särskilt om man ska flytta en hel familj på egen hand * morrar åt sambon *
Skrivet av    Emma Med Ronja & Nikki

Tack..

Ja han måste ju jobba och plugga så han blir färdig, det vet jag ju. Men ibland så känns det bara så mäktigt med allt. Sen att M har en pubertet på G gör ju sitt..*suck* Det känns nog bättre imorron, hoppas jag ... Kram jag ska försöka vara ute på msn lite mer;)
Skrivet av    Mamin m Malin-93&Clara050309

kramar!!!

Hej du, känner så med dig och känner så igen mig (se inlägg längre ner). Det är ganska otroligt att så många av oss håller på att gå in i väggen/bli utbrända o liknande när vi är hemma med våra små monster och borde njuta av den här tiden som aldrig kommer igen. Nä, istället ska vi hinna med så himla mycket och det tar på krafterna. Jag vet EXAKT hur du känner dig och hur du mår. Styrkekramar från mig!!
Skrivet av    Martha m Ellen-03 & Dexter-05

Kram!

Jag vet precis hur det känns... Lägg till förkylning och påtvingat tandläkarbesök på det så blir det ännu bättre *ironisk* Massor med styrkekramar!
Skrivet av    -texas-

*kramar om*

Låter jobbigt... förstår att det känns skit! Hoppas att det snart blir ljusare! *kram*
Skrivet av    Sandra med Mathilda & Melker

Å gumman!!!!

Ledsen att jag inte kunde peppa dig igår men du vet, ingen dator på kvällarna här... Hoppas natten har vänt det lite (fast... hur är det med Claras sömn nu?) Ring om du behöver lite peppsnack så ska jag försöka hjälpa till! Vi (jag o E)är hemma med förkyld pojke fortfarande... Förresten var vi o provade EasyCAre igår... Jag är kär.......
Skrivet av    Clärchen

Känns det bättre idag?

Det där lät ju inte alls kul :-( Vänta med packningen till sambon kommer hem och säg åt Malin att hon får packa sina egna saker och det som inte är packat om x antal dagar/veckor åker i containern. Kram!
Skrivet av    Singoalla

Artiklar från Familjeliv