Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fy f**n vilken natt

Skrivet av Leos mamma 050427
Leo fick som sagt sova i eget rum inatt. Hade troligtvis gått hur bra som helst om inte han av någon anledning vart däck förkyld och inte kunde andas. Vaknade och grät och natten slutade med att han mer eller mindre sov _på_ mig för att vara i upprätt läge mellan 01-06.
Jag är hysteriskt trött idag.
Nu är däremot förkylningen borta verkar det som.

Vi testar en natt till sen får det vara.

Kram på er!
Svar på tråden: Fy f**n vilken natt

Jobbigt med förkylning

Här har det sovits i babyskyddet sedan i lördags natt. Det har fixat det upprätta läget fast man märker att han ibland blir sur på att han sitter fast. Inatt blev det världens jobbigaste snarkning också... Hoppas det blir en lättare natt kommande natt!
Skrivet av    Clärchen

Vad synd!

Synd att projekt \"eget rum\" saboteras av förkylning. Om det inte funkar i natt heller så får ni väl ta en paus och prova senare. Hoppas du kan ta dig lite sovstunder idag, visst är M hemma fortfarande? Här har Greta nu sovit fem nätter i eget rum och jag tror det blir en hit. Iofs var jag upp tre gånger i natt och M en gång, men alla gångerna utom en hade man kunnat låta henne vara eftersom hon somnade om så fint själv. En gång hade hon vänt sig till mage men kom inte tillbaka, så jag hjälpte henne och sedan somnade hon om. Har inte ammat på tre nätter, känns mysko! Det var liksom meningen att jag skulle sitta i fåtöljen i hennes rum och amma, men hon har de senaste två nätterna somnat om så fort att amning inte verkat vara nån bra idé. Du har ett meddelande, förresten!
Skrivet av    Essbe

Men...

...vad är det med våra små!?! Hanna vaknade _också_ av att hon var igentäppt inatt! Men vi tryckte i henne näsdroppar så det släppte lite. Men då hade hon redan piggnat till och vi fick jobba lite för att få henne att somna om. Förvarna mig nästa gång Leo blir sjuk eller något, för då lär ju definitivt Hanna bli det oxå! ;-)
Skrivet av    Lyddan

En snoris till här

men jag hade tur och hon sov hyfsat bra ändå inatt om man bortser från att hon snarkade ikapp med sin far... Hoppas ni får sova bättre inatt.
Skrivet av    -texas-

Är du säker på att

det är en förkylning?? Kan det inte ha varit något i hans rum som han reagerade mot? Någon blomma eller något som bara finns i hans rum men inte i de övriga rummen. Bara en liten fundering. Lycka till i natt.
Skrivet av    Anne_72William-01Kevin050423

funderade jag också

men jag kommer inte på nått. Däremot limmade ju hans pappa upp golvlister förra veckan, men det har vi vädrat osv så det borde inte fortsätta \"lukta\" tycker jag. *fundersam*
Skrivet av    Leos mamma 050427

hehe

Ja du, det slutar väl med att de gifter sig.. ;-o Kan ju förvarna att leo satt och blåste snorbubblor med näsan igår vid bordet... såg ganska lustigt ut. Kram
Skrivet av    Leos mamma 050427

Artiklar från Familjeliv