Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tbax från kontraströntgen :-/

Skrivet av Singoalla
Nu är vi tbax efter Isabelles kontraströntgen och det var inte kul!
De hade stora svårigheter att hitta rätt hål!?
De försökte minst 10-15 ggr innan de lyckades få in den där jä-la slangen i urinröret och stackars Isabelle skrek, skrek och skrek
Givetvis blev det till slut för mycket även för mamma vars tårar började rinna :-(
Nu måste vi vänta 1 vecka innan svaren har skickats till vår barnläkare här i Mörby
Svar på tråden: Tbax från kontraströntgen :-/

Nej men usch då!

Sådär kan man ju inte göra med småbarn!!De får ju söva lillstackarn om det inte funkar med en gång. Jag hade aldrig tillåtit någon (inte ens läkare) göra så med mitt barn *mammahormonerna rasar*. Jättekramar och hoppas att ni får bra svar och slipper göra om eländet!
Skrivet av    -texas-

Ja nu ångar man sig ju :-(

varför protesterade jag inte? varför står man bara där och lider och är arg utan att säga något, dumma dumma mig, varför är jag en sådan mes??? :-( Ja du om vi tvingas göra om det här så kommer jag vara på krigsstigen redan innan jag kommer dit :-)
Skrivet av    Singoalla

Bra

Stå på dig! Usch jag tycker så synd om er båda två, för det är så svårt när man är mitt uppe i det. Nu vet du ju till nästa gång att ha taggarna utåt från början...;-) Kramar
Skrivet av    -texas-

vet du en sak till

vet du vad den jä-la kärringen till sköterska sa efteråt när hon kommenterade att jag hade gråtit? -Ja mammor är ju lite labila Eeeh lite labila? då höll jag på att klappa till henne men vände mig bara om och gick
Skrivet av    Singoalla

Isåfall är jag labil jag med

För jag hade gråtit så tårarna sprutade om någon gjort min bebis illa, och förmodligen smockat till både sköterskan och alla andra som stod ivägen när jag sprungit iväg med lillan i famnen ;-) Allvarligt talat, om man inte som mamma regerar, vem ska då göra det?
Skrivet av    -texas-

Klump i halsen

Min lilla Robin ska på kontrasröntgen den 18:e. Jag har hittills inte varit så orolig eftersom de har sagt att han blir bedövad. Men om de ska bli sådär ledssna så får jag ont i magen. Fick tårar i ögonen av ditt meddelande.
Skrivet av    -Jeanette-

men du

det borde ju vara lättare att hitta urinröret på en kille utan trial-and-error försök från inkompetenta sköterskor! Det kommer säkert gå mycket bättre för er!
Skrivet av    Singoalla

Hoppas det...

jag hatar när de små blir plågade och inte kan man förklara varför. Det räcker med alla stick han fick när de konstaterade urinvägsinfektionen.
Skrivet av    -Jeanette-

åh så ruskigt

Förstår att ni har haft en skittuff dag. Ge lillfian en bamsekram från oss!
Skrivet av    Qanna

Nämän fy!

Tackars lilla vännen å så kan man inte förklara för dom små, nä fy vad hemst det måste ha varit både för henne och för dig...förstår din panik hade nog oxå velat ge dom var sin smocka. Skickar styrkekramar till er. *kram, kram*
Skrivet av    Novis05

Fy vilken upplevelse

Lider med dig och Isabelle! Hoppas verkligen svaren är bra, och att ni slipper göra om det här! *kram*
Skrivet av    Sandra med Mathilda & Melker

Usch vad vidrigt

att se sitt barn lida så. Förstår dig fullständigt att du grät, det hade jag definitivt gjort själv också!! Fick hon någon form av bedövning innan? Hoppas ni får positiva svar tillbaka i alla fall. Kram!
Skrivet av    Maria m Leo o Tilde

Artiklar från Familjeliv