Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

DORA DVD eller spel?

Skrivet av c
Min son fullkomligt älskar Dora så nu letar jag febrilt efter Dora dvd alt PC spel - är det ngn som vet om det finns ngnstans. Finns säkerligen utanför Sverige men vill ha det på svenska så att treåringen förstår vad som sägs...
Svar på tråden: DORA DVD eller spel?

oops vara för snabb - såg inlägget nedanför precis

,
Skrivet av    c

en till :))

Log när jag såg ditt inlägg för jag skrev just ett längre ner...:)) Min 4 åringe son är helt besatt och kollar på dora varje morgon. Tyvärr verkar allt vara tjejigt som bara den kring dora...tänker på kläder mm Såg massor av dora prylar på tradera som ngn köpt el importerat privat och nu säljer. Tyvärr går det ju inte med dvd el pc spel...vilket jag också skulle vilja ha. Hoppas verkligen det kommer översatta spel och filmer snart hit !!! Vi ska till Holland om två veckor och där finns i alla fall lite saker som ryggsäcken, pennor, klocka mm som min son spanat in i en leksakskatalog som hans farmor skickat. Blir nog ngt till jul... :) På siter från USA och Uk finns MASSOR jag kollade in i morse...man får ju hoppas att ngt kommer hit...annars går det ju att beställa hit säkert från Uk åtminstone.
Skrivet av    son med dora älskare

Svarade nedan,

men som jag skrev där så svarade de på nickelodeon. att det inte kmmer nåt förrän tidigast år 2007...=(
Skrivet av    -Selma-

Men

om han får tex en film på engelska tror jag han snabbt skulle snappa upp en hel del av språket. Mina barn ser engelska filmer, nu kan 4-åringen en del engelska och hon lär sig hela tiden mer genom att spela just Dora på webben och se engelska filmer (mest wiggles, men ändå språket är ju engelska där också).
Skrivet av    Anne m 2

Artiklar från Familjeliv