Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

go morron

Skrivet av cj m A,W o L
nu tror jag att i princip alla blåsor är borta, har inte kollat i dag men i går så var det knappt spår efter dom så....såvida det inte kommit nya eller så, så borde det vara borta.
vet faktiskt inte vad vi ska göra idag, det är ÖH, men det känns onödigt att gå dit utifall att han fortfarande smittar, men det verkar som att i princip alla barn har blåsor nu, så det spelar väl egentligen ingen roll.
Svar på tråden: go morron

God morgon!

Hur går det nu med 3 barn CJ??? Inte så stor skillnad från 2 va? Det tyckte inte jag, men nu när 4:an kom så blev det jäääääätteskillnad... Känns plötslit som om voi är 100 stycken! *Pust* Men, jag vänjer mig nog! Idag är första dagen på evigheter som jag och Simon är hemma själva utan något inbokat! Jag ska kolla på TV, gosa med Simon och bara softa, sen hämtar jag busarna kl 13.30 och då ska jag leka med dom! *Utvilad, glad pigg, vacker mamma...* ;o) Kramis!
Skrivet av    Kattis med 4 killar!

Morrn........

här blir en lugn dag idag tror jag i allafall. Skönt att blåsorna börjar ge med sig. Ja det undrar jag med. Som Kattis skrev. Är det stor skillnad på 3 barn om man jämför med 2. Hoppas hoppas inte ;-)
Skrivet av    Tottis med Maja och Simon + BF 8/2

God morgon

Lillebror på dagis, jag på jobbet. Skönt att blåsorna verkar vara borta. Sover han bättre då, lille Wille? Lillebror tog sovmorgon idag och sov ända till 6.20 istället för 5.20, jag fasar just nu inför återinförandet av vintertid... Idag har vi drop-in fika på dagis. Så nu ska jag bara välja vilken avdelning jag ska gå till.
Skrivet av    Björna med lillebror

Artiklar från Familjeliv