Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Att känna att nån är nära...

Skrivet av Kris-Tina [iakttagen]
Vad kan det bero på? Jag funderar nu på, efter att ha läst MsK\'s inlägg om uku om det är att någon är och hälsar på.. Jag har en känsla av att emellanåt vara iakttagen, men att det inte är någon ande, dvs. att den som iakttar är en levande varelse.

Och jag menar verkligen iakttagen.. studerad. Någon som synar mig från topp till tå. När jag känner så beter jag mig annorlunda (ja något iaf) mot hur jag är när jag känner att jag är helt ensam. Jag petar inte näsan, klär mig, för mig och gör saker jag skulle göra om jag hade besök.

Vad kan det vara tror ni?
Svar på tråden: Att känna att nån är nära...

En vän till mig

kände sig iaktagen vid ett specifikt tillfälle. Hon tittade först flera ggr utan att se någon eller något, men så insåg hon att det var en spindel som satt där och tittade på henne....Skumt att man kan känna en spindels blick!?
Skrivet av    Förgätmigej

Nä det där...

är inte ALLS skumt. Jag kallar det för min Spindel-radar!! Jag känner när nån spindel sitter o glor på mig. Då ser jag mig omkring och sen plötsligt ser jag var den är!! *ryser*
Skrivet av    SharpMissy

Olika det där

Jag brukar känna mig iakttagen av en speciell ande som jag etablerat kontakt med tidigare. Det är INTE min skyddsande eller heller någon avliden anhörig. Mina skyddsandar och avlidna anhöriga, märker jag aldrig av här hemma. Inget påtagligt iaf. Men däremot den här andra anden, som VILL mig något, han kan vara väldigt påtaglig. Det är ungefär samma känsla som om någon höll sin handflata ca 1 cm från mitt öra. Riktigt riktigt nära känns det. Men jag tycker han är tjatig, för jag vet ju vad han vill. Jag kan berätta mer om detta om någon är nyfiken. (Den lååånga storyn). Men visst kan det vara så att det är en anhörig till dig som iakttar dig. Eller en skyddsande. Eller någon annan som försöker påkalla din uppmärksamhet. Har det varit så länge, eller är det i nya lägenheten? *nyf*
Skrivet av    SharpMissy

Jag vill i alla fall

gärna höra den långa storyn! Om du har tid. *tindrar förväntansfullt*
Skrivet av    Hwila

Men vojne!

Klart som korvspad att jag är intresserad av den låååånga storyn.
Skrivet av    Missmu

Jo då, hela tiden

Både här hemma och på jobbet. Jättejobbigt att hela tiden sitta och vända huvudet åt det håll man känner stirrandet ifrån bara för att se att det inte var någon där... I alla fall ingen som tillhör vår familj.
Skrivet av    Missmu

väntar på...

den lååånga storyn!! :)
Skrivet av    drömtydaren

Oh!

Spindlar är spännande varelser. Jag älskar spindlar! :oD
Skrivet av    Kris-Tina [iakttagen]

*aaahhhgg*

Hur får man reda på vem eller vad det är då? Haha.. jag är jättenyfiken ju! Njae.. det har kommit emellanåt under många år, när jag varit ensam främst. Men då har det mer känts som någon form av andeväsen som mer varit nära och sett hur det går för mig, hur jag har det. Nu känns det levande (aahhhgg.. it\'s alive!) och just.. iakttagande, studerande. Inte det minsta obehagligt eller läskigt. Men emellanåt jobbigt. Det har varit så sen jag träffade en man på nätet som har gett mig en oerhörd insikt i många sidor hos mig själv och många nya tankegångar. Alltså inte bara i nya lägenheten (som för övrigt har underbart sköna vibbar! :oD ). Jag vill förresten också läsa låååånga storyn!
Skrivet av    Kris-Tina [iakttagen]

Känns konstigt

faktiskt. Jag får för mig att någon satt upp kameror överallt där jag är... haha.. Kanske jag bara är paranoid? ;o)
Skrivet av    Kris-Tina [iakttagen]

Men visst

är det spännande att man kan känna små kryps blickar? !!! Himla häftigt tycker jag!
Skrivet av    Soliga Li

Artiklar från Familjeliv