Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Dagis under semestern - så här gick det!

Skrivet av Sara m. Viggo
Har precis varit på f-möte på Viggos förskola och passade då på att prata med en av förskollärarna. Jag berättade om att vi ska bygga hus och att Ted skulle behöva ta semester och frågade om det var okej att Viggo var kvar på dagis under tiden. Inga problem alls! Hon sa att detta var ju en särskilt situation, det är ju inte så att Viggo ska vara kvar på dagis för att vi ska kunna lata oss utan barn. Känns skönt att hon förstod.

(Vill också bara säga att vi naturligtvis _inte_ skulle lämnat Viggo på dagis under semester, om det inte var dessa speciella omständigheter. Hade vi varit lediga på riktigt hade han naturligtvis varit hemma med oss!!)
Svar på tråden: Dagis under semestern - så här gick det!

Vad skönt att de förstod!

Hoppas det går bra med målningen!
Skrivet av    cecilia

Målningen? :-)

Om det bara vore det! Det ska skruvas gipsskivor, muras, kaklas, lägga golv och innertak, måla med mera. Vi kommer nog få veta att vi lever. :-)
Skrivet av    Sara m. Viggo

Ohoj!

Så ni skulle inte sitta med benen i kors och dricka kaffe mesta av tiden då:) Bara skämtar - lycka till!
Skrivet av    cecilia

Vad bra!

Jag förstår precis er situation. Trist att du känner att du behöver ursäkta dig för oss andra här inne.. Men visst kan jag förstå det!
Skrivet av    G-i-a

Fast efter alla

debatter om barn på dagis eller ej (där det faktiskt verkar finnas de som lämnar barnen på dagis för att vara lediga själva) så kände jag att jag ville förtydliga mig. :-) Det var jätteskönt att förskolepersonalen förstod, men så är det världens bästa förskola också. :-)
Skrivet av    Sara m. Viggo

:-) *imt*

Skrivet av    G-i-a

Artiklar från Familjeliv