Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Idag är det höst marken i vår lilla by....

Skrivet av Tottis med Maja och Simon + BF 8/2
och vi ska gå antar jag. Maja har pratat om det en vecka redan så efter dagis bär det väl iväg då.

Vad ska ni göra idag då?
Svar på tråden: Idag är det höst marken i vår lilla by....

Klart

att ni ska gå eftersom det verkar som att Maja så gärna vill det. Här är det jobb och sen måste jag handla. Ikväll ska vi bara mysa för i helgen ska vi upp till Göteborg. Det är dags att masta av båten och maken ska hjälpa till med det medan Alva och jag (och kanske farmor) tar en tur på stan och shoppar.
Skrivet av    Jool

Hallå...

...jag var på marknad igår, lämnade ungarna på dagis o så åkte jag o en kompis iväg. Det var så skönt att kunna gå o strosa i lugn o ro, gjorde av med en massa pengar, förstås. Köpte bl.a. en jättefin Alfons-overall och t-shirts till gossarna. Var borta hela dagen, från kl 10 till 18. Idag ska jag jobba kväll, jobbar hela helgen också (börjar kl 7, blä!). Tycker lite synd om mig själv eftersom det är fjärde helgen på raken som jag jobbar. Men, men, det går ju. Ha en trevlig helg, allihop!
Skrivet av    carina_huel

Mysigt!

Åh, vill också gå på höstmarknad (fast jag vet inte om jag skulle orka i mitt nuvarande tillstånd :-), det är ju så himla trevligt. Idag har vi lekt,sovit och ätit lunch. Nu är vi på väg ut i det fina höstvädret.
Skrivet av    Milla m M +v39

Mysigt

Höstmarknad... mysigt! Hoppas att ni hittade några fina saker att köpa med hem. Jag har haft ledig dag med tjejerna, och vi har vart i Malmö och haft en underbar dag: soooool och 20 grader! Gissa vad jag passade på att inhandla då? Jo, en ÅKPÅSE till Emilia *hihi* Hon var liiiite varm när jag tog henne ur vagnen... undrar varför? ;O) Annars blev det en och annan glass - mums!
Skrivet av    Mia m A o E

Artiklar från Familjeliv