Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nån härifrån som var på Kreta i veckan?

Skrivet av Bibbi m Juni + 3 söner
Vi har haft en underbar vecka på Kreta, och förvånad och glad blev jag när det fanns 4-5 st andra 4-barnsfamiljer där! Inte trodde jag vi var så vanliga och att alla reser! *glatt överraskad*
Svar på tråden: Nån härifrån som var på Kreta i veckan?

Inte vi iaf, tyvärr. :)

Vad kostade er resa? Hur många var ni? Hur bodde ni? *nyfiken* Vill åka snart igen, men det kostar.. mkt..
Skrivet av    anne.h med fyra perfekta barn =)

Hm...

vi hade ju turen att FÅ resan i julklapp. Men runt 28000 tror jag den kostade. Vi åkte med Vingresor och bodde på Sunwing resort på Kreta, dessutom i en Royal Family lägenhet, så jag tror det var extra dyrt. Vi hade en 2 rums lägenhet i 2 våningar, uppe var det en dubbelsäng och en våningsäng. Nere var det en bäddsoffa med en utdragsäng under. Jättefint! Vi var 6 st. Syrran med familj bodde i en trerumslägenhet, där fick det plats 7 personer (de var också 6). Fråga gärna om du undrar nåt mer.
Skrivet av    Bibbi m Juni + 3 söner

Nej

men blir glatt överraskad av att höra att man kan åka med flera barn till just Kreta. Jag vill gärna resa dit men är osäker på om det är möjligt med en vanlig medelsvenssonekonomi att ta sig dit med hela familjen utan att äventyra vardagsekonomin.... Vill du ge några tips om kostnader, vilket bolag ni åkte med osv är det mycket uppskattat!
Skrivet av    bara tre ännu *på besök*

Se ovan! :o) *imt*

Skrivet av    Bibbi m Juni + 3 söner

Artiklar från Familjeliv