Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag och stortjejen ska på semester ensamma.

Skrivet av Heidi, med tre snart fyra vildar
Om tre veckor åker jag 63 mil och "dumpar" två av barnen hos mormor i Sthlm, sedan bär det av till London för mig och stortjejen som snart blir åtta. Det ska bli jättemysigt. Hon och jag har haft det lite upp och ner, tjafsar mycket, jag har svårt att ta henne till mig som jag borde. Har sökt hjälp för att kunna lösa min knutar när det gäller hennes och min relation.Men tror och hoppas att 5 spännade dagar helt ensamma kommer att göra jättemycket för oss. Är också mäkta stolt över priset på resan..:-) Flygbuss, flyg t/r, tåg in till London t/r och hotell i 5 nätter går på 4000 för oss båda. Då bor vi mitt i smeten vid Piccadilly Circus. Tänk vad bra det är att ha internet ibland :-)
Svar på tråden: Jag och stortjejen ska på semester ensamma.

Åhhhh

vad jag blir avundsjuk. Bodde i underbara London för ett antal år sedan och nu var det länge sedan jag var där. Får jag åka med i resväskan? Lovar att inte bråka.
Skrivet av    Humlan

Vad mysigt :0)

Blir lite smått avundsjuk känner jag :-) Vill också ta mig iväg någonstans, får man fråga hur du bokat?? har tittat runt massor men så billigt har jag inte hittat nåt.... Hoppas iallafall ni får det kanon och att ni kankse kan komma igång med att samtala mm...
Skrivet av    msbetty

Över nätet

Vi tog flygbiljetter med ryanair, bokade Regent Palace över nätet. Brukar bara använda hotellrum för att sova i, så jag övertalade en kompis att åka samtidigt, så att jag behövde betala ett \"halvt\" rum. Men hittade en sajt med hotellrum som, ju närmare avresedatum man kommer, är billigare och billigare. Upp till 70% rabatt på ordinare pris. Den saiten ska jag använda nästa gång det bär av någonstans om jag inte hittar en hotellkamrat.
Skrivet av    Heidi, med tre snart fyra vildar

Artiklar från Familjeliv