Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kalasfixare!

Skrivet av Jenny
Hejsan!
Jag har en fråga.
Jo, det är så att jag funderar på att börja anordna barnkalas. Man ska kunna "köpa" färdiga paket. Olika teman t.e.x prinsess och riddarkalas, monsterparty etc. Vi står för planering, inköp, förberedelser samt att vi håller i kalaset om föräldern vill. Självklart plockar vi undan och tar med oss soporna.
Nu undrar jag om ni som föräldrar skulle vara intresserade av att anlita en sådan tjänst och vad skulle ni vara beredda att betala för detta?
Skulle bli jätte tacksam för svar så jag vet om jag ska göra verklighet av mina planer.
Tack på förhand
Jenny
Svar på tråden: Kalasfixare!

nej

jag skulle inte göra det. När vi var väldigt trångbodda så hade dottern kalas på mcd och skojlandet, men det berodde ju på att vi hade för trångt. Nej, jag skulle aldrig göra det, men det finns säkert folk som vill. Jag tycker inte att det är direkt jobbigt med kalas, barnen brukar ju leka på rätt friskt:-)
Skrivet av    -jenna-

Nej

jag skulle inte vara intreserad av en sådan sak. Jag tycker att själva planeringen tillsammans med barnet som ska ha kalas är halva grejen. Att få bestämma vad som ska lekas, ätas och hur man vill pynta inför kalaset. Men det finns säkert folk som skulle tycka att det var skönt att slippa allt det där.
Skrivet av    -Nena-

Artiklar från Familjeliv