Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Mådde ni illa på slutet??

Skrivet av Bettyboop2
Jag är i vecka 34 och mår jätteilla nu snurrar i huvudet känns som man är full eller något ibland, som att man ska kollapsa nästan.

Igår började mina värsta sammandragningar hos mina föräldrar, magen kändes stenhård och det kändes konstigt, svårt att förklara, för det gjorde inte ont precis.

Idag mår jag så illa att jag bara vill vila i sängen. Någon som haft som jag har nu eller mådde ni illa av sammandragningar? Har små sammandrargningar helatiden som jag inte känner av direkt, men magen känns väldigt hård ibland. Jag tar ventoline mot det 3 ggr per dag.

Vill inte föda för tidigt heller :(

kram

Kram
Svar på tråden: Mådde ni illa på slutet??

Kan någon svara på mitt inlägg???

Om någon har haft det som jag har nu?? Tacksam för svar :)
Skrivet av    Bettyboop2

Hej hej

Jag har klarat mig från illamående, men jag vet att många har klagat på det nu på slutet i min ankomstgrupp oktober. Du är ju inte så långt efter... Det är väl attans trångt för magsäcken nu. Hoppas det går över för dig!
Skrivet av    Karenina bf 13/10 (-5 dagar)

Med dottern

Mådde jag illa varje dag fram tills det att jag födde henne....
Skrivet av    -Jessis-

Tack för svaren...

=)
Skrivet av    Bettyboop2

Det är inte så stor aktivitet

Sedan man skiljde ut \"svåra förlossningar\" i ett separat snack så är aktiviteten här inne ganska låg, så ta inte illa upp ifall det dröjer ett par dagar innan du fått alla svar. Tyvärr vet jag ingenting om dina symptom, men det låter verkligen kämpigt. Tycker synd om. Hoppas du har någon som kommer och är snäll med dig när du har så jobbigt.
Skrivet av    karin med Skruttan o Parvel

Nej jag tar inte illa upp...

men man vill ju få svar ganska fort ändå =) Jag mår sådär nu, men mådde väldigt illa i morse. Så jag är inte så orolig nu, hoppas det går över. Jag äter bra och så. 5 tiden i morse vaknade jag och var väldigt svettig, gick och kissade som vanligt, gick och la mig igen och det började snurra i huvudet samt kände mycket illamåenden. Drack vatten och öppnade fönstret i sov rummet, sen kände jag mig lite bättre, men när jag gick upp kände jag mig sämre igen.
Skrivet av    Bettyboop2

Har läst att det är...

minst lika vanligt att ha problem med illamående på slutet som i början av grav så jag tror inte det är farligt. Sammandragningar har jag mycket och ofta och mellan varven så pass smärtsamma att jag msåte andas mig igenom dem men än finns inga tecken på att något skulle vara på G här. Ofta så får man ju mer sammandragningar (mer kännbara) när man varit gravid tidigare. För mig är det fjärde barnet och de värsta sammandragningarna/förvärkarna hittills även om jag hade mycket av den varan förra gången den sista månaden så började det tidigare mkt tidigare nu och bklev snabbt mer smärtsamma frövärkar än bara sammandragningar 8att magen drar ihop sig och blir hård). Jag går in i v 34 på tisdag btw.
Skrivet av    Asereht

Japp!

Började må illa igen i slutet av juni- och sonen var beräknad till 21/8. Jag ahde mycket sdr, men jag tror inte illamåendet hängde ihop med dem, utan att kemin och hormonerna förändrades mot slutet. Nu kom han i juli, men det är en helt annan historia...*ler* För mig hjälpte dock så\'na där \"åksjukeband\" man kan köpa på apoteket, så det kan jag rekommendera omd et blir jobbigt.
Skrivet av    Sanna m S & B

Såna har jag, men ofta använder jag bara dom...

när vi åker ganska långt. Har postafen tabletter mot åksjuka också. Trodde inte att jag skulle må såhär illa på slutet som jag gjorde ibörjan av graviditeten. Illamåendet kommer och går så det är inte varjedag som jag mår illa.
Skrivet av    Bettyboop2

Artiklar från Familjeliv