Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Denna väntan alltså,,,

Skrivet av -jenny-
Jag har så långa cyklar, ca 43 dagar, vilket gör min väntan extra lång. Är avunsjuk på alla som har regelbundna 28 dagars cyklar. Jag får gå nästan 2 veckor längre än er så om bebisverkstaden misslyckas vet jag att det dröjer så där 50-55 dagar tills jag vet om det blivit något nästa gång. Det är drygt.Är nu på dag 20 så enligt mina beräkningar lär jag få äl i slutet på veckan på sådär dag 27-29..
Vill ha bebismagen nu..


Svar på tråden: Denna väntan alltså,,,

Och jag som tycker .......

att 28 dgr känns som en evighet. Men det är lugnt, denna månad blir det MÅNGA + tror jag ;-)
Skrivet av    Trean06? Dag 4/25-28

Det är långt...

Har du kollat dina långa cykler med gyn? De ligger ju klart över normalspannet, vilket kanske går att göra något åt. Chanserna att bli gravid ökar ju kraftigt om du får hälften så länga cykler... Har du kört med äl-test eller motsvarande för att ta reda på när du ägglossar?
Skrivet av    Minnea

Har inte kollat med gyn

men borde kanske göra det. Hade långa cyklar då jag lyckades bli gravid förra gången så det borde fungera nu med. Testade med äl-stickor två gånger förra gången men fick inte utslag. Tror jag testade för tidigt då. Funderar på att köpa äl-stickor denna månaden. Men har det inte hänt något innan jul så ska jag ringa gyn för en bedömning.
Skrivet av    -jenny-

Artiklar från Familjeliv