Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Klisteretiketter?

Skrivet av ME med J&R
Jag behöver klisteretiketter till mina syltburkar och jag VET att jag fått reklam från ett företag som gjorde dem hyfsat billigt, ovala och i "returpappersfärgat" - precis så som jag vill ha. Men jag kan bara inte komma på vad de hette!! Jag behöver inte stora mängder utan kanske ett par tre hundra av 3-5 sorter och priset känns väldigt väsentligt. Eventuellt skulle jag behöva rektangulära etiketter på ca 5*7 cm (max) också, då uppemot 1.000 st.

Någon som vet var jag kan få tag på det här?
Svar på tråden: Klisteretiketter?

Du kan ju testa

www.avery.se. De är stora på etiketter till laserskrivare. Då kan du lägga upp en mall i datorn och skriva ut några hundra snygga etiketter till ett vettigt pris.
Skrivet av    Pappa F.

Tack!

Får se om jag kan lura gubben att göra det på jobbet, vi har bara bläckstråle hemma.
Skrivet av    ME med J&R

det finns även

ett företag som heter dataline som har etiketter som man kan skriva ut på i bläckstråleskrivare, fast det blir ju inte så snyggt om det blir fuktigt på etiketten, bara en mer eller mindre spännande effekt.
Skrivet av    Cajza

Jag vill egentligen

inte skriva ut dem själv, utan är på jakt efter det där företaget som trycker dem på ovala etiketter. Min logga är gjord med tanke på gammaldags syltburkar, så nu när jag ska GÖRA gammaldags sylburkar ska jag givetvis ta upp loggan där. Det ska bli skoj att stå på marknad och sälja, men ffa handlar det om att promota gården så vi får fler B&B-gäster. :)
Skrivet av    ME med J&R

Artiklar från Familjeliv