Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Lite otäckt

Skrivet av Malla med A
var det idag när vi var och handlade mat. Jag märkte att maken började uppföra sig lite märkligt för han sa flera gånger att han skulle kolla A fast hon var alldeles intill honom hela tiden och även storasyster var där. Efter ett tag sa han till mig att kolla in en illa klädd kvinna som gick efter oss och försökte pocka på A:s uppmärksamhet. Hon hade gjort så en lång stund berättade han. Hon började följa A så fort vi kom in i affären och sedan följde hon efter oss tills vi ställde oss i kassakön. Min man är inte speciellt "pjallig" av sig så hon måste ha uppträtt väldigt konstigt. Vi hade delat på oss i affären så att jag hämtade det mesta av varorna medan han tog det lite lugnare med A. Det var därför jag inte märkte av kvinnans uppvaktning. Så här efteråt känns det lite olustigt.
Svar på tråden: Lite otäckt

skumt

läskigt, ja...men gu vad underligt. ja då känns det ju som att man får hålla hårt i barnen. kom hon fram å pratade med A, eller gick hon bara efter? FY...
Skrivet av    cj m A,W o L

otrevligt

när folk beter sig så.... Bara detta var en gångsförteelse!!! Kram!
Skrivet av    Johanna med Julia & Ida

Usch

vilken tur att din man uppmärksammade det. Hon behöver ju inte ha varit ute efter något, men det är bättre att ta det säkra före det osäkra. Hoppas att ni slipper se henne fler gånger.
Skrivet av    Jool

Det

lär riktigt otäckt! Det är en sak om nån kommer fram o ska gulla med ens barn.. det är mer öppet! Däremot att ha nån smygandes efter en.. huu!
Skrivet av    YoCheri

Artiklar från Familjeliv