Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Mysko cykelannons på Blocket?

Skrivet av Lejon70
Hittade en superfin cykel på Blocket.se. Åkte dit, tittade och slog till. När jag kom hem råkade jag på datorn få upp annonsen igen eftersom jag hade lagt ett bookmark där. Och då såg jag att cykeln hade bytt färg... Exakt samma text, samma säljare, samma bild men alltså en annan färg. Och annonsen var registrerad någon knapp timme efter att jag hade köpt min hoj. Är det mysko eller är det bara jag som plötsligt inte fattar något alls?
Svar på tråden: Mysko cykelannons på Blocket?

låter skumt

var det en ny cykel du köpte?
Skrivet av    -jenna-

Det kanske var någon

som hade ett helt parti cyklar.. =) lr så någon som försöker luras..
Skrivet av    JmedNochM

Var det i Malmö?

Var det i Malmö, för så gjorde jag oxå citybike eller nåt sånt. sedan fanns cykeln kvar iallafall fattar inte heller
Skrivet av    Millan

Var det en privatperson

ni handlade av lr ett företag? Är det ett företag är det ju inget konstigt men även en privatperson kan väl ha ett parti cyklar.. =)
Skrivet av    JmedNochM

privatperson

privatperson
Skrivet av    Millan

Låter mysko...

...kan det ha varit dem som polisen tog? Du fick väl kvitto och om det var en privatperson även originalkvittot? http://www.expressen.se/index.jsp?d=977&a=449683 ?
Skrivet av    Anna E med Viktor och Emma

Skäms lite...

...men jag tänkte inte på att ta några kvitton faktiskt. Cykeln var inte helt ny, det syntes att den hade blivit använd men den var i fint skick i alla fall. Killen som sålde den verkade ok, storyn om hans flickvän som ångrat sig och köpt en annan modell istället lät realistisk och som sagt cykeln såg fin ut och priset var bra fast inte misstänkt bra. Det var till synes med andra ord en privatperson (i Stockholms förort). Annonsen med den \"andra\" cykeln är borta nu. Jag är supernöjd med mitt inköp, men ville med mitt inlägg bara vädra lite. För det är väl inte så mycket man kan göra egentligen, eller? Fast lite mysko var det nog...
Skrivet av    Lejon70

Aj då...

...om cykeln är stulen så kan du inte ens hävda \"god tro\" då (inte för att kvitton i så fall hjälper nåt annat än för att visa att du inte medvetet handlat av en som stulit cykeln eller en hälare, ägaren har ändå rätt att få tillbaka den). Fick du i alla fall nycklarna till (det förhoppningsvis fasta) låset? Det skulle ju i alla fall kunna tyda på att det gått någotsånär rätt till.
Skrivet av    Anna E med Viktor och Emma

Artiklar från Familjeliv