Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tips på sällskapspel för HELA familjen?

Skrivet av EB
Frågan kanske inte passar här, vet inte om det bara handlar om dataspel här, man jag frågar ialla fall...

Vilket är ert bästa sällskapspel där hela familjen kan delta och ha glädje av det? Barn från 8-18, dvs behöver ha ett visst mått av tur/otur också för att det ska blir rättvist.
Svar på tråden: Tips på sällskapspel för HELA familjen?

Familjegeni, TP och sånt

funkar för alla. Monopol, yatzy är oxå bra. Vanliga kortspel, typ poker, 500 är oxå bra.
Skrivet av    raqven

Uno

passar alla åldrar lite skiklighet och mycket tur
Skrivet av    sydman

Monopol & Poker -imt-

.
Skrivet av    Fluffy

I vår familj

spelas det mycket spel. Barnen är 5och snart 9 år gamla. Favoriten är den försvunna diamanten. Den kan alla vara med på eftersom man inte behöver kunna läsa. Bamses honungsjagkt är också bra men stora flickan börjar växa ur den. Yatzy är kul och SkipBo det kan också alla vara med på. Spelar bara vi \"stora\" (alltså alla som kan läsa) blir det mycket alfapet,Harry Potter spelet är också poppis. Periodvis spelar vi mycket MahJong också mend et krävs gott om tid för.
Skrivet av    Sofia*

Här hemma

spelar vi den försvunna diamanten, Uno, Twister, Finns i sjön, Yatzy, Helges jaktfeber och Jenga. Våra barn är 9 och 12 år.
Skrivet av    -Nena-

The amazing labyrinth....

spelar vi mycket. Barn från 5-18 år finns i den här familjen. Till och med sambon som inte gillar sällskapsspel är gärna med och spelar när det här spelet kommer fram. Både lite tur och lite planerande krävs...... Går ut på att lägga vägar och ta sig till olika platser på spelplanen.
Skrivet av    solrosan

Artiklar från Familjeliv