Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Superkanin!

Skrivet av Sonja m. Vanda
Måste bara delge er av humorn som vi har här hemma.
Vanda har en kycklinggul pyjamas som är en riktig favorit. Den är alltså gul men har ganska breda vita muddar i halsen och runt armar och ben. På vänstra bröstet sitter det även en plastig rund dekal som föreställer ett stiliserat kaninhuvud. Efter att Vanda har använt denna pyjamas från och till i en månad kommer helt plötsligt sambon på vad hon ser ut som i den, hon ser ut som en superhjälte (eftersom pyjamasen ser ut som en superhjältedräkt)!!

Vi kom snabbt fram till att hon kallas för ”Superkanin” men behövde dock spåna på vad hon är superhjälte i/på….. Först tänkte vi att hon (eftersom hon heter ”Superkanin” och har ett märke med en kanin på bröstet) hjälper kaniner i nöd men kom på att hon ju är för liten för att kunna det. Efter att ha förkastat den ena konsten efter den andra, just för att hon är för liten för att utföra de olika superdåden, kom vi så fram till att hon är superhjälte i att vara………

SUPERLITEN!!! :-))

Det är vad Vanda kan (så här 5 veckor gammal)! Visst är hon duktig!!?? ;-)
Svar på tråden: Superkanin!

jätte-duktig! *ler*

min lilla tyra har rena stålmannen-gester vid blöj-byte: sträcker upp ena armen i \"flyga-iväg-fort-i-luften\"-gest. hur sött som helst! ...fast gull-ungen kallas fortfarande för lilla grisen (speciellt av pappa) eftersom hon grymtar som en liten söt mini-gris. *fniss* och pga detta fick hon i helgen en rosa plysch-gris/dinglis (heter de så?!) som hänger så fint på vagnen. *ler* GRYMT fin!
Skrivet av    jennie m t&tyra

Gud vad gulligt!!

Heja Superkaninen!
Skrivet av    Jennie med Torsten

Artiklar från Familjeliv